Legenda spune că dacă mergi undeva și nu faci instastory e ca și cum nici nu ai fost acolo

A fost odată ca-n povești o situație nefirească. Am auzit numai prin bătrâni povești ca astea. Ți se zburlește părul pe tine doar gândindu-te că și asta e o opțiune. Am auzit povești care ar speria chiar și pe cel mai neînfricat dintre voi. L-ar face să își dea jos mustața mâner-de-bicicletă și să-și arunce croissantul artizanal pe la jumătate. Poveștile pe care urmează să vi le spun nu sunt pentru cei cu inima slabă sau cu tensiunea proastă. Nu recomand nimănui sub 20 de ani să citească articolul de mai jos, s-ar putea să fiți prea SHOOK!

Iar noi știm că shook nu e lit și nici goalz af. Iar asta, dragii mei, e foarte foarte instarău. Acum că am început să vă povestesc, trebuie să mă ascultați până la capăt. Dacă se poate fără să dați scroll prin feed-ul de pe Insta în timp ce citiți, ar fi minunat. Legenda zice că petrecerile sunt evenimente care merită boomerang-uri zeci de mii, că festivalurile merită cel puțin 5 instastories cu #festival look și că răsăriturile la mare se servesc mereu cu #vitamin sea.

Ce-ar face cele 100 de selfie-uri pe care ți le-ai făcut alalteieri și din care ai ales doar 3, unul perf, altul mai de Doamne Ajută și altul identic cu celălalt doar că din altă poziție, dacă nu ar exista instastory? Haideți să vă fac un joc de imaginație, dar sper să stați bine pe scaun și să aveți luminile aprinse în casă. Sper să vă puneți instaroi (emoji de usturoi de pe Insta) sub instapillow și să sacrificați 15 secunde din viața voastră ca să citiți următoarea propoziție.

CUM AR FI SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA  FĂRĂ SĂ FACI INSTASTORY?

Cum ar fi să mergi la un festival cu toți artiștii tăi preferați, inclusiv ăia de la care știi doar o piesă dar te-ai dus și tu că e cool, fără să …Ține-mă, Lana Del Rey! Faci un INSTASTORY! Vai de #onfleek-ul meu, zău!

Da, oameni buni! Și eu m-am speriat când am auzit propoziția asta. Adică? Cum să mergi undeva și să nu faci instastory? Cine o să știe că ai mâncat orez cu lapte de capră-ciclop și semințe de chiar-n-ai-ce-face? Nu ai cum. Așa ceva nu s-a mai auzit de la mult blestematul mIRC, unde vorbeai cu oameni, dar arăta ca și cum vorbești singur în Notepad. Brrr! Ce fel de lume mai era și asta!

Legenda mai spune că poți merge în vizită în locuri nemaipomenite, atât de #blessed încât să nu faci un boomerang. Știați că în epoca victoriană erau oameni care credeau că dacă li se fac poze li se fură sufletul? Cred că acum lucrurile stau invers. Dacă nu faci poze, nu faci instastory, ptiu să-mi dau peste gură, înseamnă că rămâi fără instasuflet. Ce-i ăla? Adică rămâi fără inimioare care nu au niciun sens pentru că nu te validează deloc ca persoană și poți să fii un criminal în serie schizofrenic, dar să ai cele mai #goals poze. E instasuflet în instaaparat!

Hai că deja m-am #săturat! Ați observat cum oamenii care merg la eventurile la care tu nu ajungi sunt reporterii tăi speciali privați? Păi dacă nu mergi la festival, măcar vezi 10-20 de story-uri și poți să simți că ești acolo cu ei, chiar dacă nu-i cunoști și mai ai 15 secunde până le dai unfollow.

Legenda spune că în 2018 nu ai cum să mergi undeva fără să faci instastory! E ca și cum nici nu ai fost acolo!