Anul trecut papuci cu puf, anul ăsta adidași-ciorap

SAL, CF? VĂ ERA DOR DE CATERINCĂ?

SĂ ÎI DĂM DRUMUL, ZIC!

Să vorbim despre minunăția de adidas-ciorap. Mai întâi acum un an și ceva cei de la Balenciaga avea/au în continuare o pereche de adidași-ciorap. Ăștia arată cam așa:

s-l300

Mie mi se pare că atunci când încalți adidașii ăștia mai ai nevoie și de un echipament de snorkeling. Mi se par că se potrivesc perfect pentru atunci când vrei să mergi de la Mall direct la Marea Neagră ca să explorezi adâncurile, să descoperi o nouă specie de alge sau corali.

e713c37d098058887a3dc8c1b2336cac-8727418-700_700

Poate că toate gagicuțele de bani gata care-i poartă chiar vor să descopere #MyDubai pe fundul mărilor/oceanelor.

Dar pentru scafandarii de uscat care nu au un buget mai mare, avem aceste fake-uri minunate, care-mi inundă retina indiferent de moment al zilei:

damski-cherni-maratonki-slip-on-tip-chorap-fm-it230418-34-31

Știu că avem alte probleme în țară în momentul ăsta, mitinguri, Dăncilă, corupție, nu sunt bani de spitale, școli și altele, dar încerc să iau gândul de la problemele mari și să ne orientăm puțin pe divertisment. Un fel de: țara arde și baba poartă adidași-ciorapi-fake-după-Balenciaga. MULȚUMIM, FIREA!

Am impresia că fetele care poartă adidașii ăștia, fake Balenciaga zic, pun bani la ciorap pentru #MyDubai că n-au apucat să pune și ele mâna pe un babac cu biștari care să le exploreze Groapa Marianelor cu o epavă poziționată în top 1oo sub 100 din Forbes 2018.

Cred că ele trec prin viața dormind LA PROPRIU în ȘOȘONI. Doar că unele dorm în șoșoni de 560 de euro și altele în șoșoni care miros de la 10 kilometri a plastic din Dragonul Roșu.

Cea mai proastă glumă pe care o am cu adidașii ăștia este: Oare când se despart de cineva, în loc să dea PAPUCII, ele dau…CIORAPII? Da, să avem un moment de liniștie pentru moartea umorului din postarea asta.

Acum că a trecut, mă gândeam să readuc în discuție ceva fascinant. Am avut trenduri de cizme tricotate, am avut și papuci cu puf, ciucurei la geantă, ciocate, platforme stil Andre, acum adidașii-ciorap. Mă întreb ce mai urmează? Oare un hibrid între toate astea? Oare se vor întoarce pantalonii cu talie joasă? Oare Pământul e de fapt plat? Oare Viorica Dăncilă poartă și ea cizme tricotate?

Atâtea întrebări fără răspuns.

Tot ce știu eu este că vă las, mă duc să fac scuba diving în Lacul Morii. Sunt așa săracă încât adidașii mei ciorap vor primi #MyLaculMorii.

Pwp.


Dacă vă place cum scriu, puteți să-mi cumpărați și cartea de aici.