Despre fetele care poartă extensii de gene: Între mit și acoperiș

Le vezi peste tot. Stai liniștit la o masă, mănânci și chelnerița le are. În alte zile mergi în librării, în biblioteci, sperând că acolo o să fii scutit, că acolo nu există nicio fată care să le aibă. Ridici privirea din carte și dai de stufăriș. Mergi la supermarket să-ți cumperi bere, casierița te întreabă dacă vrei și pungă, tu spui că nu și observi streașina de la ochi. Fugi spre blocul tău și urci c-o vecină în lift. Te întreabă ce-ai mai făcut în ultima vreme și-ți dai seama că viața ta emoțională nu e atât de bine închegată ca genele ei. Nu scapi de ele nicăieri! Toată lumea le are și toată lumea le poartă. Da, vorbim aici despre excesul ăla de păr mort pe care-l aplică fetele pe genele lor, la salon. Și aici nu vorbim de ceva uman, de câteva gene ici colo, ci de genele alea 3D, 5D, 7D. Dracului mai știe!

Am impresia că fetele astea nici nu mai poartă ochelari atunci când merg la cinema să vadă un film. Au deja genele 3D. Văd realitatea altfel.

Oare cum poți să scoți ochii unei fete care poartă streașina de gene?

Cum vine la ele Moș Ene pe la gene?

Ai putea spune că e GENEtic să-ți cauți un acoperiș stabil deasupra capului atâta timp cât tu încă stai cu părinții? Nu?

Fetele astea nu-și văd bârna din ochii lor.

Ochi pentru ochi. Dinte pentru dinte. Gene 3D pentru gene 3D.

Fetele astea nu doar că și-au pus gene, dar și-au pus plasă de țânțari la ochi.

Oare primele care și-au pus gene d-astea au fost actrițele din filme porno? Poți să spui că au mai închis ochii la câte…SCĂPARE de pe platou.

Cred că fiecare geană e făcută dintr-un fir de păr de la câte un fost. E un fel de ranking între femei. Astea care au 7D deja sunt la avansați, joacă în liga titanelor.

Voi noaptea vreodată puneți geană pe geană?

Mi-am dat seama că ar trebui să le dau un nume acestor gagici, așa că cel mai potrivit pentru mine este GEANINA! Așadar, această Geanina se încadrează în acest stereotip: are gene false, unghii false, probabil un ștras pe dinte, ori un cercel mic și lucios în nas, ori un tatuaj cu fundiță la încheietură și ține botul țuguiat în poze. Am dreptate?

Și chiar și acum, scriind acest articol dintr-un bar zăresc o Geanina în depărtare, care flutură din gene atât de tare de zici că-i o versiune pițiponcească pentru o pasăre colibri. Ce? Nu știați că Geaninele flutură din gene de cam 90 de ori pe secundă până să se prindă că ați intrat în aria lor vizuală? Oare să ne punem cu toatele genele astea ca să nu vedem problemele din viața noastră de ele? Cum era vorba aia cu NU VEZI PĂDUREA DE COPACI?

Share la articol dacă te-ai săturat de Geanine!

Pwp!