Zodiac de 14 februarie pentru fetele singure

Acest articol este un pamflet mai mare decât viața mea uneori și trebuie tratat ca atare. Adică în traducere liberă: E LA MIȘTO! L-AM INVENTAT! Deși, feel free to share dacă simțiți că-s suficient de șmecheră ca să vă nimeresc.

14 februarie e o zi dificilă pentru oamenii singuri, așa că m-am gândit să vă ung pe suflet cu niște previziuni astrale inventate, bazate pe cele zero cunoștințe de astrologie pe care le am. Dar am câteva articole viralizate despre zodii. Se pune? Înseamnă că am expertiza necesară a unei furnici radioactive.

BERBEC- Cupidon îți dă cu Seen

Atitudine generală: MĂ FUT ÎN DRAGOSTE!

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: TREI INIMI CARE SE DUC DRACU’ BĂGA-MI-AȘ CEVA ÎN DRAGOSTE
1484942377ios-emoji-blue-heart
1484942377ios-emoji-blue-heart
1484942377ios-emoji-blue-heart

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Înghețată, seriale de fete și-o masturbare sănătoasă.

De 14 februarie îți vine să vomiți în cerc doar când stai pe Facebook sau pe Instagram. Z și Y s-au luat, iar ție ți s-a luat. Gata cu dragostea pe anul ăsta, ești independentă! N-are niciun sens să te implici în nimic decât în abonamentul tău de Netflix. Și nici acolo nu ești în stare să termini o serie întreagă. Ești atât de sătul de inimioare, fluturași și ursuleți că-ți vine să dai unfollow tuturor care-s in love pe rețelele de socializare. DRAGOSTE? CUI PLM ÎI TREBUIE? Nu ție.

TAUR- TU DAI ȘI DAI DAR EA VREA ÎN DUBAI

Atitudine generală: Dragostea trece prin buzunar

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: N-AI BĂ TU BANI DE PĂSĂRICA ASTA, STAI CUMINTE!

Money_Emoji_Icon_59b7293e-e703-4ba4-b3c3-a7b9401f89fb_grande
Money_Emoji_Icon_59b7293e-e703-4ba4-b3c3-a7b9401f89fb_grande
Money_Emoji_Icon_59b7293e-e703-4ba4-b3c3-a7b9401f89fb_grande

Soluție pentru 14 februarie: Find a sugar daddy!

Tu nu prea ești o fată sensibiloasă. La tine dragostea se măsoară în excursii, hăinuțe, ceasuri, bijuterii și atenții. Dacă omul ăla de lângă tine nu te duce în Dubai, nici tu păsărică nu-i dai! Dacă nu te duce în Paris, nu-l apuci de penis. Dacă nu te duce în Ibiza nu-i arăți…PIZZA. Dacă nu te duce în Cancun, o să te doară-n cur! Cred că ai prins tu unde duce discuția asta. Am auzit că există un site ceva de genul: cautsponsor.ro. Vezi cum miști din cur și din degete să ajungi acolo.

GEMENI- ÎNDRĂGOSTITĂ DE-O VEDETĂ SUPERBĂ

Atitudine generală: Visezi la cai verzi pe pereți

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: ÎNCĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE PERSONAJE FICTIVE! TREZIREA, FEI!

persons-0033 persons-0033 persons-0033

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Dormi că ești proastă

Ești atât de singură în perioada asta încât ai început să te îndrăgostești de unul sau mai multe personaje din filme, cărți sau seriale. Ești atât de singură încât îl visezi noaptea în tot felul de scenarii. Ești atât de singură încât i-ai scos poza la imprimantă, ai lipit-o pe ursulețul de pluș și dormi cu el în fiecare noapte. Dimineața e cam șifonat, dar nu-i nimic! Tuș în imprimantă există!

RAC- PSIHOPATA INCURABILĂ

Atitudine generală: Ai speriat bărbații

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: DE CE NU RĂSPUNZI LA CELE 100 DE MESAJE PE CARE ȚI LE-AM DAT PE FB, TINDER, INSTAGRAM ȘI SNAPCHAT?

Tongue_Out_Emoji_1_grande
Tongue_Out_Emoji_1_grande
Tongue_Out_Emoji_1_grande
Tongue_Out_Emoji_1_grande
Tongue_Out_Emoji_1_grande

 

 

Soluție pentru 14 februarie: XANAX, NEBUNA DRACULUI!

Tu ești singură pentru că ești atât de disperată, psihopată și că ești fix genul ăla de tipă care scrie băieților în fiecare zi până îi răspund. Ai vreo 3-4 gagii de genul pe care-i terorizezi, indiferent dacă-ți răspund sau nu. Tu ești într-o relație cu ei și aveți deja 3 copii. Le spui tuturor cât de norocoasă ești și le arăți poze cu prietenul tău, sau cel puțin prietenul stresat din ziua aia, când colo tu ești mai singură decât Taylor Swift de Ziua Îndrăgostiților. Ocupație? Te îmbeți și stresezi toți bărbații existenți cu nesiguranțele tale emoționale. TAKE A FUCKING CHILL PILL, GIRL!

LEU- N-ARE NIMIC ORICUM PE TINE TE IUBEȘTI CEL MAI MULT

Atitudine generală: Te masturbezi în fața oglinzii că ești prea frumoasă

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: Ți-ai cumpărat o sticlă de vin și două pahare. Unul pentru tine și unul tot pentru tine!

B01_4480d32e-5116-41c8-9638-3c8fd4c85415 B01_4480d32e-5116-41c8-9638-3c8fd4c85415 B01_4480d32e-5116-41c8-9638-3c8fd4c85415

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Poze cu tine, date cu tine, sextape pentru tine cu tine

Fata mea, felicitări! Tu ai fi în stare să te duci la Cununia Civilă și să te iei singură de soață, atât de narcisistă ești! Ai noroc. De 14 februarie poți să-ți cumperi un meniu întreg de la KFC, găleată dublă pentru găleata dublă din tine. În plus, ia-ți singură flori, o cutie de bomboane mare și cumpără-ți ceva frumos din mall! Seara să nu uiți să faci enșpe mii de poze și să spui tuturor cât de independentă ești și cum tu nu ai nevoie de bărbați pentru că te iubești suficient. Să pregătești și șervețelele alea că după sticla aia de vin sigur o să plângi la The Notebook.

FECIOARĂ- O CASĂ CURATĂ E O CASĂ PLINĂ DE DRAGOSTE

Atitudine generală: Bărbații nu merită nimic că oricum nu-s în stare să țină casa curată

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: CURĂȚENIE GENERALĂ PESTE TOT!

face_with_look_of_triumph
face_with_look_of_triumph
face_with_look_of_triumph

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Curățenie generală, bătut covoare, aruncat haine

Ești atât de obsedată de curățenie încât i-ai omorât cu cicăleala pe ultimii 3 bărbați din viața ta. De 14 februarie o să îți pui toată mobila în celofan și probabil o să te bagi și pe tine-n țiplă. Te faci un fel de Bubble boy ca să fii ferită de rele și bacterii. Multe femei o să frece de 14 februarie ceva. TU o să freci parchetul și pe alții la cap.

BALANȚĂ- PREA ADÂNC BĂGATĂ ÎN FRIENDZONE

Atitudine generală: Nu sunt singură, îl am pe prietenul meu cel mai bun, pe care-l iubesc în secret, DAR MĂ ROG

Stare generală:

Nivel de singurătate: N-ai de ce să fii geloasă, suntem BFF!

27_emoji
27_emoji
27_emoji

 

 

Soluție de 14 februarie: Mergi la date cu el și gagică-sa

Tu în niciun caz nu ești îndrăgostită de prietenul tău cel mai bun. Îi spui asta de câteva ori pe zi și lui, și gagică-sii. În niciun caz nu visezi cum îl săruți sau cum îi treci mâna prin păr. Sau că-ți zice că se pișă pe prietena lui actuală pentru că te voia pe tine all along. Nu tu. Nu faci asta. Tu îl susții orice-ar face, chiar dacă tot ce face e să profite de tine și prietenia ta. Vizionare plăcută la film cu el și gagică-sa, proasto!

SCORPION- SUNT SINGURĂ DE-A DREACU’ ȘI DE AMBIȚIOASĂ, D-AIA! 

Stare de spirit: 

Nivel de singurătate: DAR CINE PLM TE-A PUS PE TINE ȘEFUL RELAȚIILOR? PLEACĂ DE AICI!

Angery_emooji

 

 

 

 

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Mergi la box sau angajează un gigolo! Ho, e doar o sugestie!

Tu ești extrem de impulsivă și defensivă pe subiectul ăsta. Mi-e și frică să zic ceva, poate vii peste mine și mă bați. Da, am înțeles că nu te interesează dragostea. Poți te rog să nu mai arunci cu farfurii în mine? AI RĂBDARE SĂ ZIC CEVA! Auzi, știi ce? O să tac. Doamne, ești atât de nervoasă încât sigur ai speriat bărbații cu toți dracii ăia pe care-i ai ankur. Sheesh, lady!

SĂGETĂTOR- CĂSĂTORITĂ CU JOBUL

Stare generală: 

Nivel de singurătate: Beau vin și fac Excel-uri

GIRL, YOU NEED THIS:aubergine_1f346

Soluție de 14 februarie: Muncă și vibratoare

Ce 14 februarie? Tu nu ai timp. Ai o tonă de întâlniri cu potențiali clienți, ai telefoane de dat și ai Excel-uri, Powerpoint-uri și mail-uri de creat și trimis mai departe. Ești prea înecată în deadline-uri ca să te mai îneci și în…ALTCEVA! Ești atât de stresată și agitată încât e clar că singurul lucru care o să zbârnâie în patul tău e telefonul cu notificări de la GMAIL.

CAPRICORN- PLÂNG ȘI ASCULT MANELE DE JALE 

Stare generală: 

Nivel de singurătate: Plângi la filme și seriale de dragoste în timp ce consumi 10.000 de kcal

Sad_Face_Emoji_large
Sad_Face_Emoji_large

Sad_Face_Emoji_large

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Maraton de boceală și filme porno

Tu ești atât de tristă că ești singură încât te-ai apucat să dai cu stalk pe la foști să vezi cât de frumoase și mișto sunt prietenele lor actuale. Ai intrat și mai tare în depresie, așa că ai decis să cumperi toată mâncarea nesănătoasă din lume și să te uiți la anime-uri de dragoste, seriale și filme ca să plângi de să ți se strâmbe toată fața. Planul pe azi? Plângi când te caci, când te speli pe mâini, când te speli pe dinți, când citești Biblia, când dai scroll pe Facebook și când asculți manele.

VĂRSĂTOR- SUFLETUL PETRECERII- WHERE MY PARTY PEOPLE AT?

Stare generală: 

Nivel de singurătate: Sunt frumoasă, singură și gata să sar la loc pe șaua calului!

man_file_1117301_GrosslyMisusedemojis6

 

 

 

 

 

 

Soluție pentru 14 februarie: Ieși în oraș, te faci praf și cunoști oameni noi! YOLO!

Tu chiar te bucuri să fii singură! Abia aștepți să explorezi, s-o iei razna și să te săruți cu bărbați random prin cluburi. Abia aștepți să cunoști oameni noi și să te bucuri de ei cât poți. Vezi să nu te bucuri și de-o boală venerică la fel de YOLO ca toate shot-urile alea colorate pe care le-ai băut aseară. You might get some different shots next time! WOOO! YOU GO GIRL! Fii independentă și emancipată! Dar stai cu capu’ pe umeri!

PEȘTI- AȘTEPTÂNDU-L PE FĂT-FRUMOS

Stare generală: 

Nivel de singurătate: NIMENI NU E SUFICIENT DE BUN CA SĂ-MI ÎNDEPLINEASCĂ TOATE IFOSELE DE PRINȚESĂ

250a66515137d678d6c7395b31889c98
250a66515137d678d6c7395b31889c98
250a66515137d678d6c7395b31889c98

 

 

Soluția pentru 14 februarie: Scoate-ți bățul regal din cur!

Vai, dar nimeni nu te iubește! Nimeni nu te place! Stai! Rewind! Nimeni care să ți se pară ție suficient de bun nu face astea. Că te plac băieții, dar aerele tale regale îi cam alungă mai ceva decât alungă Crivățul cheful de ieșit din casă. Ăsta nu e bun că e prea înalt, ăsta e prea scund. Ăsta e prea frumos, ăla e prea urât. Lasă, că-i bine singură-n casă cu pisica, nu?

Acum că v-am delectat, Happy Valentine’s WHATEVER! 

S-a regăsit cineva în acest horrorscop? Lăsați-mi în comentarii!