Îmi lansez cartea ”Trage-mă-n proză!”! Detalii în articol!

Bună, pisoilor! În cazul în care nu știați, am terminat de scris manuscrisul ”Trage-mă-n proză”. E bebelușul meu neortodox, deocheat și sincer, pe care, cu puțin noroc, îl lansez în luna martie, pe vastele rețele de cumpărare din online, și, de ce nu, offline. E un roman sincer, care, de fapt, e despre dragoste. E o dragoste cu psihoze, droguri, băutură, țigări, prostituate, religie și tehnologie. E un soi de poveste în care factorul de legătură între tot este o aplicație de întâlniri amoroase, asemănătoare cu Tinder. Personajul principal e un scriitor, care nu-și mai găsește inspirația, din cauza unei psihoze, iar editorul lui îi sugerează să-și instaleze aplicația pentru inspirație. Atunci când povestea o ia pe căi neortodoxe, atunci se petrece grosul.

Coperta de carte ați văzut-o deja, deși n-o să fie atât de roz. Asta-i prima versiune.

27485463_1821700777864699_81709805_o

Versiunea finală are o copertă mai lucioasă, de culoarea pielii, spre piersică și are o recomandare de la o scriitoare pe care o admir din tot sufletul, Cristina Nemerovschi.

27605980_1823817037653073_1730095772_o

Și asta o să aibă multe modificări, dar e cât mai aproape de adevăr. Coperta o să fie ca în imagine, ruptă, dar nici asta nu e 100%, așa că nu vă ambalați! Heh! Cu articolul de față m-am gândit să răspund la câteva dintre întrebările pe care mi le-ați pus în privat.

Cartea e inspirată din fapte reale?

Da și nu. Personajele seamănă cu persoane pe care le știu, care au fost sau sunt în viața mea. Dar povestea completă e inventată. A ieșit fix din căpățâna asta. Așa că, o să fac un disclaimer de pe acuma: orice asemănare cu persoane reale e o coicindență.

Când apare cartea? 

Cu puțin noroc și multă bere, sper să apară în martie 2018.

Când e lansarea de carte și unde?

Încă nu am cum să vă dau informația asta. Dar sper ca tot în martie să se facă treaba asta. Tot ce știu e că vreau ca evenimentul să aibă și muzică, și oameni mișto care să vorbească și pe mine, evident.

De unde o să o pot cumpăra?

Plănuiesc să fac o opțiune în interiorul blogului, de unde o puteți cumpăra cu toții. Poate și cu precomandă. Stați cu ochii pe www.modapebune.ro!

Ce editură te publică?

O să fie self-published și empowered by Goa Network, niște super oameni care cred în cartea asta și fac tot ce le stă în putere să mă ajute.

O să o găsim în librării?

Nu am încă răspunsul la asta, dar nici n-o să vă opresc s-o căutați.

Cine sunt oamenii din spatele cărții? Cine te ajută?

Cum am spus mai sus, primii pe listă sunt oamenii mișto de la Goa Network.

Daian Man se va ocupa de tot ce ține partea vizuală, el a făcut coperta, Ovidiu Cociș o să fie omul care se ocupă de video și apoi multe multe mulțumiri merg spre toți oamenii care mă ajută la corectat (Alina Greavu, Andrei Carpen, Ovidiu Cociș, Adriana Șandru) și care m-au împins să nu renunț la carte. Unul dintre ei e Cristina Nemerovschi, care m-a ajutat cu sfaturi de-a lungul facerii cărțuliei. Să nu uit să mulțumesc și fanilor paginii Modă, pe bune?. Stați chill, sigur o să mai am eu mulțumiri spre oameni până la lansare.

Cum ne ții la curent cu lansarea cărții?

Păi, stați cu ochii pe pagina mea de Facebook, de la Modă, pe bune? și-o să găsiți mai multe informații aici, pe blog.

Până una alta, eu vreau doar să pocnesc de fericire, că nu-mi vine să cred că se întâmplă asta, într-un final. Și că totul o să fie fix cum am visat eu! Vă pup și stați cu ochii peste tot să vedeți când apare.