Care o să fie trend-urile vestimentare în 2018? Citește și află!

După ce am citit din VOGUE, Harper’s BAZAAR, Elle și alte publicații glossy despre predicțiile vestimentare ale lui 2018, m-am gândit să vă rezum și vouă tot ce am citit, doar că-n stilul meu caracteristic de caterincă fără rețineri. Și nu neapărat pentru că-s cea mai în măsură, dar pentru că-mi place să fac mișto de modă și mai ales de oamenii care chiar urmăresc trend-urile în loc să fie naturali și originali. Pentru că părerea mea despre trenderii ăștia obsedați să copieze orice e aceeași părere pe care o aveam despre pițipoancele care deveneau peste noapte rocherițe: CE PULA MEA E ASTA?

Primul trend al anului îl puteți vedea peste tot în jurul vostru. Beți apă din el zilnic, vă ajută să vă puneți mașina în mișcare, aveți două-trei mușamale făcute din el și nu puteți să faceți sex fără să-i folosiți unul dintre derivate. Ați ghicit: PLASTIC.

PLASTICUL E NOUL ALL BLACK EVERYTHING

Viața plastică e fantastică, așa-i? Vă rog să vă imaginați vara lui 2018 inundată de fete purtând pantalonii ăștia pe afară. Pentru că aparent este trend-ul primăverii/verii ăsteia. Încercați să vă imaginați cum transpiră pielea atunci când e în contact cu orice material sintetic. Vă mai amintiți dezastrul cu pantofii ăștia?

Dacă porți o rochie și ai să zicem un costum de baie pe dedesubt, ești ca într-o saună. Și apoi ajungem deja la JACKASS.

MINI-POȘETA E NOUA BORSETĂ

Mie într-o mini-poșetă nu-mi încap nici cheile de la casă. Cheile de la casă au o grămadă de alte seturi de chei și nu ar încăpea acolo neam. D-apoi când ai și tu alte lucruri de pus în mini-poșetă: tampoane, strugurel de botic, șervețele umede. Acolo nu încape nimic, nici măcar basics pe care le pui într-o borsetă normală super lejer. În plus, vă dați seama cum ar arăta mini-poșeta asta pe o MAXI femeie?

MODELE AMESTECATE STIL SORCOVA VESELA

Feșăniștii adevărați m-ar lua peste picior dacă ar citi articolul ăsta, dar nu mă dor ochii mai tare decât atunci când văd un milion de modele pe același om. Aparent, anul ăsta se poartă conglomeratul de pattern-uri peste tot. Așa că ar trebui să construiască cineva și un filtru pentru ochelarii de soare, ca în Black Mirror, ca să selectez ce outfit-uri pot să văd. Deși, ochelarii ăia te protejează de soare, dar de un mix de pattern-uri ca o salată de boef ba!

PANTALONII DE CAMUFLAJ CA TOȚI SOLIȘTII DE NU-METAL DIN ANII ’90-00

Prima oară i-ați văzut în aceste ipostaze:

Încerc să zic că pantalonii de camuflaj erau o modă pentru rockeri, punkiști sau poseri prin anii 1990-2000. Majoritatea tipilor se încadrau în această ținută: tricou negru cu trupă+ pantaloni de camuflaj+ bocanci. La fete era un tricou deschis la culoare, pantaloni așa și Converși roșii. Vă amintiți? EI BINE, moda a zis că trebuie să-i scoatem din groapa trupelor de rock și din copilăria tuturor roacherilor din perioada aia și să-i punem pe podiumurile cele mai prestigioase, ca mai apoi să-i transformăm în trend.

Arată așa:

Tot ce pot să zic este că sigur o să urmeze un articol în care-mi bat joc de fetele care-i poartă în 2018. Te camuflezi ca să fie și mai greu să-ți atribuie oamenii o personalitate? Can’t wait for the jokes there.

 CULTURAL APPROPRIATON DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ

Dacă ați deschis calculatoarele prea târziu în zi, nu știți ce e acest CULTURAL APROPIAROAJKJPOEDRW. Hai să vă dau un printscreen explicativ:

 ca

Aparent, anul 2018 este anul în care furăm din moda asiaticilor și ne-o atribuim drept fiind a noastră. Nu aș fi eu cea mai politically correct de pe planetă, dar mi se pare un rahat pansat. Ținutele ar fi cam așa:

Într-o oarecare măsură mi se pare mișto, nu-s vreo nebună. Există cultural appropriation peste tot. Chiar și când faci mișto de slavs pe Internet și porți hanorace Adidas în mod ironic. Cred că asta-i singura chestie mișto din 2018, dar să văd pițipoance vai de ele purtând kimono-uri de 1000 de euro, neavând nici cel mai mic habar despre cultura asta e o insultă gravă adusă nu doar modei, ci și culturii japoneze.

Acum că am aflat de ce-o să fac mișto în 2018, sper că puteți să vă continuați viețile în liniște și pace. Sau, mă rog.

Pwp.