Nu te-a cerut de Revelion? Cere-l tu de ziua lui!

În noaptea de Revelion mi-am petrecut un timp infim pe Facebook, în pauzele de mers la baie cel mult. Dar a fost suficient să mă uit în total 10 minute toată noaptea ca să înțeleg că multe fete, în relații fericite, au fost cerute de soție. Evident, ca să afle și Internetul au postat acolo poza, cu dovadă clasică: inelul și fericirea superficială mascată de emoji-urile tipice Facebook-ului. Multe au sărit de mia de like-uri, ba de la gagici care încercau să le dea un hint iubitului, ba de la fete single care visau și ele să fie în locul norocoaselor.

Ce am început să realizez eu în ultima vreme este că nu cunosc nicio poveste de dragoste, de cerere în căsătorie, când gagica s-a pus ea în genunchi, pentru altceva decât ați crede, și anume să-l ceară pe dârlăul ei cel mai de preț de soț. Mi-ar plăcea să aud o poveste d-asta. Și chiar mi-ar plăcea să fac eu asta, dacă mi se dă vreodată ocazia să simt c-a lovit norocul pe vreun prost să-l cer de soț, să-mi asculte doleanțele până unul dintre noi ajunge mâncărică pentru viermi, sau decide că e o idee bună să divorțeze, având în vedere contractul prenupțial.

POVESTEA INVERSĂ: EA ÎL CERE PE EL

Mi-ar plăcea să sune povestea aia așa:

Fată, să-ți zic. Știi că sunt cu Gicuțu’ de 5 ani, da? Și niciodată nu m-a cerut. Să mor eu! Am așteptat ca o tută proastă. Ba de ziua lui, ba de ziua mea. Ba de aniversarea noastră. Am așteptat când am ieșit prima oară în afară țării, apoi am așteptat până la Crăciun. Nimic! Dacă-ți zic! M-am săturat să aștept. Așa că m-am gândit la un scenariu perfect prin care să-l conving pe fraier să zică DA! Nu râde, taci și ascultă! Era o zi ca oricare altă, de weekend. El credea că o să avem planuri împreună și mi se plângea de o grămadă de vreme  că ar vrea să iasă și el cu pulărăii lui, știi tu, fată, la o băiețeală d-asta tipică. Să bea, să se pizdească și să vorbească despre politică, religie, jocuri, fotbal și ce dreacu’ mai zic ei când se văd. Să-și bârfească pizduțele. Așa că am decis să-i sun toți amicii ăștia buni să-i anunț că vreau să-l cer. Evident că au râs ca niște proști, dar au dat toți acordul că prostul principal o să vrea. E prea tâmpită ideea să nu vrea!

I-am pus pe băieții lui să-l cheme în oraș și să-l ducă unde vrea el. Să-l ducă și la striptease, nu-mi pasă. Să se simtă extrem de bine. I-am zis că eu o să îl aștept la orice oră ar ajunge, cu mâncare și cu mine îmbrăcată sexy. Aici îți dai seama că începea să pută situația, i se părea lui suspect, dar nu s-ar fi așteptat neam să-l cer. Adică cine papucii Frosei face asta, fată? Și le-am dat băieților indicații speciale să îl ducă fix unde îi place lui, indiferent unde înseamnă asta. După câteva ore în care a fost făcut acolo pilaf sau nu, eu l-am așteptat acasă cu mâncarea lui preferată, cu serialul ăla la care voia de mult să ne uităm despre carting și cu băutura lui preferată. Eram îmbrăcată exact ca-n fantezia lui, pe care voia de atât de mult timp s-o facem încât să mor de nu aveam impresia că are probleme psihice. Casa era curată, muzica lui mișto era pe fundal, eu eram îmbrăcată cum voia el, tot tacâmul. L-am așteptat acasă, i-am făcut mare felație, l-am hrănit și ne-am uitat la serial. Dar ce-am făcut eu? Nu ne-am mai uitat, fată, pe Netflix cum a vrut el. Ci am făcut o ilegalitate, am descărcat serialul și la finalul serialul am pus un cartonaș în care-l ceream de soț. Când m-am uitat la fața lui, toate orificiile erau deschise. ZĂU! Era leșinat. Nu-i venea să creadă. Era așa fericit pentru că a crezut prima oară că-l înșel, dar acum că a aflat că l-am cerut, a zis instant DA! Și acum suntem fericiți. Mereu povestește prietenilor lui și să mor dacă te mint de nu-l invidiază.

Aș vrea să aud o poveste de genul. Pentru că știu că eu dacă ar exista cineva care CHIAR să merite atâta efort, aș face-o. E simplu, fetelor! Nu te-a cerut de Rev, cere-l tu de ziua lui și gata! Ori i-o strici, ori i-o îmbunătățești. Riscați nițel!