Despre fetele care se dau cu prea mult highlighter

Nu sunt eu vreun makeup guru, sau pasionată de makeup, dar uneori tot ce văd pe stradă îmi scoate ochii. Multă lume strălucește mai ceva ca Edward Cullen din Twilight încât încep să mă întreb de ce ăștia cu franciza lor cu tot nu au investit într-un highlighter.

Așa că am zis să vorbim despre gagicuțele care strălucesc ca un neon.

Să folosești prea mult highlighter e ca atunci când încerci să înveți la școală și subliniezi cu markerul toată cartea, pentru că ți se pare că toată materia e importantă.

Mă întreb: cantitatea de highlighter e direct proporțional cu your shitty personality? Can you highlight that, please?

Atunci când te dai cu mult highlighter vrei să evidențiezi de fapt că ești la fel de inutilă ca decorațiunile de Crăciun în noiembrie?

Mă gândesc oare cum e? Știați că puteți să determinați cât de proastă e o tipă după cât de sus are pus cocul în cap? Cred că putem să determinăm inteligența unei femei după modul și cantitatea de highlighter pe care o folosește. Să dăm și pe nas, și pe gură, și pe dinți, și pe urechi. Totul trebuie să strălucească. Că eu nu prea strălucesc prin altceva.

Dar eu tot aștept să scoată ăștia highlighter fosforescent. Ca să se vadă și noaptea că singurul mod în care poți să strălucești vreodată e: 1. pe întuneric și 2. artificial.

Când vă vede cineva pe stradă, prima reacție este asta:

Dar apoi când se uită mai bine în sufletul vostru văd asta:

Cu cât ai mai mult highlighter pe față cu atât ești mai basic? Cred că ăștia de la h&m au o linie specială pentru tine. S-ar putea să vină bluzele la pachet cu highlighterul. Pfa! Idee de campanie. Cu plăkere, h&m. Cu mare plăkere!

Știați că există un highlighter natural? Poți să te duci o oră la sală. Ăsta-i highlighter pentru fetele care nu au bani de Dior și Chanel.

Vă dați seama că arătați toate de parcă și-a dat drumul un spiriduș corcit c-un My little Pony pe fața voastră, nu?

E okay, iubi, eu zic să nu mai fiu așa de hateriță. În fond, fiecare cu cât poate. Deși, nu știu cât mai pot fetele astea să iasă în evidență mai mult de atât. Unele au fața mai conturată decât planul meu pe următorii 5 ani. Ca să nu mai zic că pe astea cu highlighter aș putea să le închiriez cu ora să-mi lumineze casa pe timp de noapte.

Stay positive, girls! Toate suntem frumoase în stilul nostru. Nu? ^_^