Scrisoare deschisă către Coaliția Pentru Familie

Avem câteva părți interesante în articolul acesta. Înainte să încep să explic cu statistici și argumente, o să vă expun datele problemei.

Pro Vita (un soi de mămic al Coaliției pentru Familie) a scris 160 de pagini de aberații, pe care VICE le-a rezumat în această minunată pozică:

Partea aceasta a articolul este pentru oamenii care mă citesc și care poate nu știu de ce mă apucă pe mine să sar de cur în sus pe Coaliție. Urmează partea în care mă adresez direct Coaliției pentru Familie.

Așadar, să începem.

DRAGĂ MEA COALIȚIE/ COALICIUNE/ COAIECĂZUTE/COALICIA/FEYPROȘTILOR

 

Vă voi prezenta mai jos niște statistici adunate în doar o oră de research pe Internet, pe site-urile de știri și pe Facebook. Această oră a fost luată din programul meu de muncă, așa că aștept un mail pe adresa redacției ca să vă dau contul să mă plătiți pentru ora în care vă dau o palmă de research peste ochi. Mulțumesc!

CE SE POATE ÎNTÂMPLA DACĂ SE APLICĂ PROPUNERILE VOASTRE

Să o luăm pe statistici:

 • Știați că e o medie de 55% din populația țării care crede că VIOLUL E JUSTIFICAT. Știți ce înseamnă asta? Că tocmai ați încurajat niște pedofili, violatori să fie CE VOR EI SĂ FIE.
 • Ah, da. Mi-am amintit. În România au loc cam 6 violuri pe zi. DOAR PE ZI. PROBABIL CĂ SE ÎNTÂMPLĂ UN VIOL ÎN PUNCTUL ĂSTA ÎN CARE EU SCRIU ARTICOLUL. Gândiți-vă la asta în timp ce stați pe canapeaua aia învelită în folie de alimente.
 • Mai știați că 1 cuplu din 6 este afectat de probleme de infertilitate? În timp ce fetele astea violate care, după voi, nu ar avea voie să avorteze, fac copii și nu îi doresc, alții care îi doresc nu îi pot avea. Unii care le pot oferi o viață frumoasă și fericită și amazing nu îi pot avea. Gândiți-vă la asta când mâncați labe de urs la Potârnichea de Aur.
 • A, era să uit. Ce toantă sunt! Rata infertilității în România e cam 1,41 copil de femeie. Deci mult mai scăzută decât în restul Europei.
 • Apropo de mămici, 1 din 6 mămici are sub 18 ani. Superb, nu? Să vezi un copil care nici nu s-a dezvoltat bine sexual că își distruge viitorul? Dar e okay. Ați rezolvat-o și pe asta, voi. Deștepților care sunteți. Că oricum FEMEILE NU AR TREBUI SĂ FACĂ NICIUN FEL DE CARIERĂ. Deși ați fost proști că multe fete violate, minore, care nu pot avea carieră, sunt și mame singure. Cine să aibă grijă și de ele, proștii plii mele? 🙂
 • Am mai aflat că doar în primele 6 luni din 2016 au fost înregistrate cam 8925 de sesizări de violență domestică. Și cam 81 de cazuri de viol ÎN FAMILIE. ÎN FAMILIE. AN FAMELEE.
 • Și ca să vă mai dau o informație interesantă, 1 din 6 femei din România a fost cel puțin o dată agresată fizic sau sexual.
 • Hai să vorbim și despre copii. Că voi vreți ca familiile să îi ardă pe rug în pivniță. Aparent peste 60% din copiii din România sunt supuși violenței în familie.

Astea sunt statisticile.

Sunteți măcar puțin isteți să înțelegeți situația oare? Trebuie să explic ca la copilași cred.

DACĂ PROPUNEȚI TOATE ALEA CEL MAI PROBABIL O SĂ NE OMORÂM ÎNTRE NOI. SAU DACĂ NU O SĂ CREASCĂ RATA DE SUICID, VIOLENȚE, APOCALIPSĂ. ȘTIȚI CE ZIC?

DE CE SUNTEȚI PROȘTI CU SPUME 

 1. Sunteți misogini.
 2. Sunteți homofobi.
 3. Nu știți cât fac 2+2.
 4. Aveți impresia că Moș Crăciun există.
 5. Credeți că mami și cu tati așteaptă barza. Dacă vine e bine, dacă nu, probabil trebuie împușcată.
 6. Nu știți cum o femeie și un bărbat pot să facă sex și în altă poziție în afară de cea a misionarului.
 7. Aveți impresia că fiecare român face sex cu Biblia în mână.
 8. Încă sunteți siguri că dacă faceți dansul ploii în fața bisericii cu mir îndesat în fund o să vină ploaia.
 9. Habar nu aveți, dar cel mai probabil vă reprimați propria sexualitate. Cel mai probabil Coaliția pentru Familie o ia în cur ascultând Queen, David Bowie. Sunt sigură că se uită toți la RuPaul Drag Race.
 10. Credeți că atunci când Dumnezeu dă o bășină apare un curcubeu.
 11. Știința nu există. E de la Satana.
 12. Femeile care au pisici negre probabil că sunt vrăjitoare.
 13. Femeile pot să seducă bărbații punându-le ciclu menstrual în cafea.

Sper că v-am clarificat situația. Și sper că nu aveți impresia că o să ne întoarcem în Evul Mediu. Asta n-o să se întâmple vreodată. Ce visați voi acolo o să aducă în cel mai bun caz o Apocalipsă Zombie în România.

PWP.

Apropo, aștept bani pentru serviciile de consultanță.