Despre pantalonii de trening cu dungă albă pe margini: DE CE?

Sunt un om foarte răbdător și de treabă. Ai putea spune că nu mă iau chiar de toate chichițele. Mă bucur de viață, așa cum e ea. Cu papuci cu puf, cu femei grăsune înghesuite în interiorul ciorapilor de plasă, cu tot cu haine neon. Mă bucur de ea așa cum e și niciodată nu iau lucrurile în derâdere. Sunt atât de împăcată cu tot ce mă înconjoară încât nici nu-mi pasă de ce încălțări sinistre mai poartă fetele sau de adidașii roșii pe care-i poartă băieții. Chiar sunt zen în legătură cu orice. Însă, un lucru mă scoate din sărite, din pepeni, de-mi sare acuma și muștarul pe monitor: pantalonii ăia de trening negri cu o dungă albă pe margini.

Să vă dau și un vizual:

Dacă te uiți atent pantalonii ăștia sunt purtați de absolut toată populația. E ca și cum te uiți în oglindă și spui: îmi doresc ceva care să facă să fiu exact ca toată lumea. Îmi doresc să mă integrez într-o cireadă de oițe fără gusturi și propriile gânduri. Am găsit! Tot văd la femei acești pantalonași! Ia să îmi iau și eu. Poate o să ne luăm și niște pampoane și-o punem de-o echipă de majorete!

Când eram mică de tot aveam niște pantaloni de trening asemănători pe care îi uram de moarte. Erau efectiv moartea modei pentru mine. Știam că trebuie să îi pun în ghiozdan joia, pentru că joia aveam sport. Puneam și cei mai urâți și clasici adidași și mă simțeam ca o petardă gata să sară capra și să facă sfoara în timp ce celelalte fete îmbrăcate cu același tip de trening stăteau și mă judecau de pe bancă.

Cred că viața asta e ca o sală de sport pentru fetele astea, doar că nu mai au alte haine de schimb la ele și decid să combine modelele ca să le facă pe amândouă. Get you a girl that can do both e interpretat greșit aici.

Cred că lipsește să adauge în mixul ăsta minunat niște adidași cu toc. Cine știe? Poate merg la sală, poate în oraș.

Nici nu știu de unde să încep cu glumele.

Fetele care poartă pantalonii ăștia în 2017 sunt versiunea nouă a mitului ăluia cu dungă roșie în buletin. Doar că aici e vorba de o dungă albă.

Dacă se întind pe-o parte 3-4 fete d-astea pot să facă câte o trecere de pietoni în locurile din București unde ar trebui să fie amplasate trecerile, dar primăria nu s-a ocupat. 

Știți duda aia cu zebrele? Că fiecare zebră are alt tip de pattern de alb-negru? Așa sunt și pantalonii ăștia. Oare sunt negri cu dungă albă sau albi cu dungă neagră? Aparent, dungile zebrelor țin la depărtare albine și muște. Poate și voi de-aia îi purtați? 

Am reușit să fac o poză unei tipe care purta pantaloni de genul.

O să v-o arăt mai jos.

Sper că sunteți pregătiți.

Până una alta, știți ce ați putea să purtați în loc de pantalonii ăia și tot ați arăta mai bine?

  1. Un sac de cartofi. Îl strângeși cu o curea cu puf.

2. Un costum antic de scafandru. Măcar ați fi mai originale.

3. Acest halat de bunică cu saboți de cowboy.

Uitasem să vă atașez poza cu gagica din metrou.

IACĂTĂ.

 

 

Sper că vă place.

Share dacă și voi aveți aceeași părere.