5 piese vestimentare esențiale din garderoba lui Gheorghe

Articolul ăsta e scris la cerere, dar mi se pare o idee bună să vă arăt cam care sunt 5 lucruri esențiale în garderoba mea. Nu am fost niciodată foarte feșăn, ci mai degrabă cu accente alternative. Știți voi, clasicele: denim, carouri, minimalism, adidași, bocanci, fuste grunge etc. Cam așa mă îmbrac de când mă știu, în afară de momentele în care am avut perioada emo, perioada punk, perioada metal, dar de acolo am plecat cu câte un element și-am rămas ce sunt astăzi: probabil un look 90s.

  1. Cămăși în carouri

Motivație: LUMBERSEXUAL, BABY

Știu că e lumberjack toată situația cu aceste carouri doar că am peste 20 de cămăși în carouri și pot fi stilizate atât de mișto. Spre exemplu, poți să îți iei o cămășă în carouri lungă și să o faci rochie. O prinzi în talie cu o curea mișto, tragi niște platforme și bam. Instant cool look.

Am atât de multe cămăși în carouri încât pot să mă îmbrac cu una diferită în fiecare zi. Da, cred că am o problemă. SĂ SUNE CINEVA LA 112!

Idei de ținute:

 

2. DENIM PENTRU TOATĂ VIAȚA!

Motivație: Don’t be in denial, be in denim!

Dacă mă știți, știți că mereu ori am ceva de blug pe mine ori ceva în carouri. Astăzi spre exemplu am o cămășă de blugi și-o geacă tot de blugi. Nu am o motivație pentru de ce iubesc denim-ul. Mi se pare că arată bine în toate stilurile: classy, fancy, glam, punk și casual. Hai să fim serioși, cât de convenient e să tragi o cămașă de blugi pe tine și să-ți faci o super ținută? SUPER CONVENIENT.

Sarafanul ăsta e de vis. Mânca-i-aș cusăturile!

Idei de ținute:

3. Geci oversized 

Motivație: Geacă mare, suflet mic

Bomberele și gecile oversized îmi completează mereu look-ul de homeless. Ca să citez din Jenna Marbles: am trei look-uri- boschetar, prostituată și băiețel. Adevărat până la moarte.

Deși și gecile oversized potrivite mișto pot să facă o super ținută. Și transformă un look de boschetar în ceva care pare super gândit. Nu știi ce să porți azi? Trage o geacă mare  cu imprimeuri mișto, o pereche de blugi și converși. Te-ai scos, fată. DE REVISTĂ!

Idei de ținute:

4. Adidași mișto

Motivație: WHAT ARE THOSE?

Oamenii de știință spun că primul lucru pe care-l observi la cineva este cu ce e încălțat. De asta am peste 40 de perechi de adidași. Îmi plac mult Puma Trinomic, mai ales perechea mea X Alexander McQueen, dar dacă mă întrebi fără ce adidași nu aș putea să trăiesc aș răspunde detașat: VANS, mămic! Port Vans-uri din școala generală și mi se par cei mai comfy și mai fashion și mai casual shoes ever.

Idei de ținute:

5. ROZ! 

Motivație: Viața e roz și roz e lumea toată

Îmi place mult minimalismul ăsta. Am purtat o perioadă lungă all black până să se rupă gura Sunwaves-ului în cinșpe și am renunțat.

Roz e noua mea pasiune. E un fel de reversed alternative. Bag roz peste tot.

Idei de ținute:

Acum că v-am arătat cam care-s esențialele lui Gheorghe, ale voastre care sunt?