Top 3 cele mai sinistre încălțări din primăvara lui 2017

La nesfârșit o să susțin că pentru mine să știi să te îmbraci nu înseamnă să copiezi la nesfâșit aceleași 10 ținute pe care le vezi pe Pinterest, Instagram, lookbook. Și chiar dacă unele accesorii, trend-uri sunt mai urâte decât mustața bunică-tii, tot le văd purtate până la epuizare de tot felul de gagici modiste.

Fată, tu n-ai văzut cât costă? Săraco! N-ai tu bani de așa ceva. Sigur că nu am bani de ei, dar una e să am bani și alta e să arăt ca și cum am ieșit dintr-o mașinuță micuțp de tot de clovni.

Așa că am decis să fac un top 3 încălțări care îmi întorc stomacul pe dos și-apoi joacă x-outing pe ritmuri de breakcore cu el.

  1. Papuci Oxford cu platformă 

Nu am înțeles niciodată de ce ai pune platformă pe cei mai urâți pantofi din lume, care oricum, sunt cunoscuți drept papucii purtați de femei ori super office, cărora nu le pasă de modă, ori de femei nițel supraponderale că doar în ei încap. Dacă le trântești o platformă, mai bine-ți pui un nas de clovn și înveți să primești plăcinte-n freză că asta-i cariera ta de viitor.

Stella-McCartney-Britt-metallic-platform-derby-shoes

Îmi imaginez că-s genul de pantofi pe care i-ar purta Ace Ventura dacă s-ar seniliza.

Papucii sau, mă scuzați, pantofii Oxford cu platformă îmi aduc aminte de episodul ăla din SouthPark când Cartman și-a lipit o bucată de lemn de încălțări.

Hot-Sale-font-b-Stars-b-font-font-b-Womens-b-font-Flats-Round-Toe-Patent

Adică așa arătați purtându-i:

2. Papucii PrinceTown de la Gucci

Ăștia sunt ornitorincii pantofilor. Nu știu dacă-i o rață sau un castor sau ce Dumnezeului e. La fel și cu mizeriile astea de snobi.

Îmi imaginez că în ăștia se încalță Iron Man din casă până la mașină și-apoi îi aruncă în stradă.

gucci-slippers

Dacă Prinț și Cerșetor s-ar contopi și-ar scoate un pantof.

Dacă ai lipi un castor de-un cerb.

Dacă i-ai fura pantofii soțului Floricicăi Dansatoarea.

Dacă un rus cu trening și-ar scăpa pantofii pe care și-i asortează la trening în lichid radioactiv.

Dacă Adrian Minune și-ar scoate linie de încălțăminte în colaborare cu Romeo Fantastik.

427363_K0LB0_8962_001_100_0000_Light-Womens-Gucci-Tian-Princetown-slipper

Dacă lampa lui Aladdin ar fi fost o pereche de pantofi.
Dacă snobismul ar avea un nume. Atunci ar fi Princetown.

3. Pantofii cu puf/ papucii cu puf

Deja știți părerea mea despre ciucureii ăia de la ghiozdan de aici, dar întâi au fost ciucureii și apoi pantofii sau papucii cu puf. Un deștept s-a gândit să-i lipească cu super glue și să scoată cea mai nouă linie de încălțăminte pentru casnicele alea care își îneacă eterna căsnicia eșuată în pahare de vin alb. De ce casnice? În timp ce bei, te uiți la telenovele, și-ți dai unghiile cu alb sidefiu, și-ți pui părul pe bigudiuri, te plimbi prin casă cu papucii ăștia și mai și speli pe jos. Îi înmoi frumos în Domestos și gata.

Îi usuci la aerul condiționat.

papuci-dama-blanita-1648

Cred că momentul în care o să port ăștia o să fie când îmi petrec viața în colanți, fac 80 de kile și decid că totul e dramatic. Mai ales când moare Jose Armando.

Acum că v-am făcut topul celor mai nașpa încălțări ale primăverii, aștept să văd ce alte propuneri mai aveți și voi pentru haine sinistre.

Pup.