Despre băieții care poartă adidași roșii: E clar semn că trebuie interziși

Nu mă așteptam la atâtea persoane să fie de acord cu Teoria Ciucurelului și Teoria Ciorapului de Plasă, așa că am decis să schimbăm nițel taberele. Dacă nu de mult mă luam de bărbații care poartă veste de fâș, astăzi vorbim despre bărbații care poartă adidași roșii.

O scurtă stereotipizare nebună cu luminițe roșii

Într-o zi, mergeam spre muncă, așa că am decis să joc acest joc cu mine: Găsește piticul de grădină! Număram câți tipi poartă adidași roșii adică.

Cum, nu știți? Majoritatea piticilor de grădină poartă adidași roșii, asortați cu pantaloni cu turul foarte jos sau blugii lăsați atât de jos încât doar când mă uit la ei simt că mi-am coborât standardele. Eventual să aibă și-o gaură/linie în sprânceană, pe care și-au făcut-o în stil veleascian (ca Alex Velea adică) la frizer ca să arate cât sunt de expresivi, creativi, interesanți și adevărați. Deși, cred că e un semn că mai au doar o linie la bateria telefonului de la firma CumMergeViața. E semn că-s într-o dungă? E un reminder ca să nu uite să pună cratimă când trebuie? Linia aia te ajută să-ți dai seama la ce oameni trebuie să țipi “PE CARE”?

Haideți să vă arăt și niște poze ca să înțelegeți conceptul.

Porți adidași roșii ca să ai impresia că mereu mergi pe covorul roșu sau e ca un semn de circulație de tipul INTERZIS?

Atenție! Acest specimen poate avea veleități de Velea, cu un strop de trap în 2017, manele la câte-un grătar, sparge semințe în fața blocului și încă stă cu părinții la 30j de ani,  scobitoare mereu în dinți, dar e MARE FUCKBWOY. NU?

Cică un studiu zice că bărbații care poartă adidași roșii sunt agresivi. Dacă asortează ținuta la pantaloni cu turul jos cred că nu pot să fugă oricum după tine, că se țin de tur. E singurul tur pe care o să-l facă ei vreodată. Nu prea sunt șanse să îți facă turul Europei.

Sincer, mi se pare că eu când văd bărbați cu adidași complet roșii în picioare mă simt ca un taur d-ăla agresiv.

Dacă tot vrei să arăți ca un taur în călduri de ce nu te îmbraci total în roșu?

Idolii băieților cu adidași roșii:

  1. Power Rangers. Doar că singurul lucru care ar trebui să se transforme la ei ar fi personalitatea. Și poate garderoba.

2. O minge de prins Pokemonii. Pentru că e clar că de acolo au ieșit.

3. Elmo. Fiindcă sunt toți niște PAPIȚOI.

4. Angry Birds. Pentru că toți au sprâncenele exact ca pasărea asta, cu tot cu privire și personalitate. Dar în special sprâncenele.

Dar cu ce să înlocuiesc adidașii roșii, Ana? Ce tot dai în oameni dacă nu le dai sugestii? 

Okay. Poate niște adidași albaștri. Negri. Roz. Galbeni. Verzi. Poate adidași transparenți. Poate adidași dintr-o altă galaxie sau chiar și o pereche frumoasă de tocuri stiletto. Orice, dar nu atrocitățile alea.