Despre ciucureii de la gentuțe: De la ștergător de praf la ștergător de personalitate

Am zis că tac și că la 27 de ani am devenit un om mai bun, cu mintea la cap, care se ocupă de viața lui și dezvoltarea lui personală. Am vrut să mă apuc de-un hobby nou. Am început să citesc mai mult. Am început să alerg. Am început să…CE MAMA MĂ-SII E CIUCURELE ĂLA DE ANIMAL MORT LA TOATE GENȚILE?

Băi, fetelor. Am sunat la Poliția Modei și mi-au spus că ciucurii ăia sunt folosiți doar ca să diferențieze femeile fără simț estetic de alea care nu au orbul găinilor. E ca bulina roșie în buletin. Ah, gagica asta are ciucurel la ghiozdan. E clar, se epilează în stil brazilian. E clar, adoarme zilnic pe Bravo, ai Stil, dar nu reține decât stilul Ralucăi Bădulescu.

13298011_698672446939998_1873733464_n

Aș vrea să-mi dau seama de ce i-ai fura părul pubian lui Yeti și ți l-ai face accesoriu? Am discutat cu câteva tăntuțe despre UTILITATEA sau ESTETICA flocului roz al lui Yeti de pe gentuțe, dar niciuna nu a înțeles ce-am întrebat și s-au enervat toate. E un semn clar al femeii ciufute care nu prinde glumele ciucurele ăla? Sau e un semn pentru babatiile alea care-și caută prospături, cu cât e mai pufos ciucurele, cu atât trebuie să fie mai gros portofelul? Nu știu, man.

Oare în funcție de culorile ciucurelului pufos îți dai seama de câte ori s-a răsucit în mormânt Alexander McQueen? Sau de cât de adânc e înfipt bățul ăla de pițiponceală în fund? Dar dacă mărimea ciucurelului e invers proporțională cu bunul gust vestimentar?

Mă întreb dacă ciucurele vine și pe negru și dacă da, fanele pufoșeniei îi spun Ciuculete? TOO SOON? Ah.

125039160_2_644x461_puf-natural-de-geanta-din-blana-de-iepure-fotografii_rev001

Dacă vă vine să credeți ciucurii ăia sunt super scumpi. Unii sunt fake-uri, alții sunt autentici. Unii sunt din blana animalelor jupuite, altele din blană faux. Unele mai mici, altele mai mari. Am impresia că e un soi de ranking în rândul pițiponcelii absolute. Le schimbi imediat ce crești în rang, cam la fel ca la artele marțiale.

Ciucurele pufos- centura pentru pițiponceala absolută?

Verde pentru fanele Danielei Crudu, că nu s-au copt încă la minte. 

Roz pentru fanele Bianca Drăgușanu, că roz e Drăgu.

Galben pentru fanele Oanei Zăvoranu, că e mereu galbenă de gelozie. 

Negru, pentru fanele Ciuculete, că poartă doliu.

Mi se pare că un retardat a inventat puful ăsta. Sau poate erau cam zgârciți acolo, la atelierul lor de feșăn FASON S.A.

Auzi, mă. Îmi tot rămâne puf de la blănuri. Nu le-aș arunca, boss că poate facem ceva din ele.

Ce dreacu să facem?

Dacă le punem o d-aia de breloc?

Bă, nu zici rău. Gândești bines. Dar mai bine le facem verde neon, să se vadă de la distanță.

THERE. BOOM. EXPLAINED.

Ce e asta? CE ESTE?

deal-v14768308051

Bocănilă, tu ești?

accesoriu---breloc-pompom-puf-cu-cristale-pentru-geanta---gri-1440-1

Nu știu, poate e un limbaj secret la mijloc, o organizație secretă, ceva masonerie că altfel nu înțeleg de ce toată lumea poartă coițele lui Bugs Bunny la geantă de parcă e un lucru cu care să te mândrești. Dacă află cineva limbajul ăsta secret să mi-l explice și mie.