Ținuta mea de Revelion vorbește sincer despre așteptările pentru 2017

Am ieșit cu Apertureka la ședința foto săptămânală, pe cealaltă o găsiți aici, iar acum trebuie să avem o discuție serioasă. Noi doi, da. Adică eu și toată lumea care mă citește. Aveți în orice Newsfeed omul ăsta care se lasă de ceva anume după Anul Nou? Gata, nene, după Anul Nou mă las de băutură, de fumat, de carne, de oameni toxici, mă despart de x, renunț la cafea, mă fac vegan, fac sală, slăbesc, mă îngraș, devin un om mai bine?

Eu nu am rahatul ăsta. Eu nu vreau să mă las de fumat, că nu fumez. Eu nu vreau să mă las de băut că nu beau în fiecare zi. Mie nu-mi trebuie să slăbesc, să mă îngraș și nici nu vreau să fiu un om mai bun. Eu după Anul Nou îmi doresc ca tot rahatul din 2016 să rămână acolo, îngropat în teancul de amintiri pe care aleg să le reprim și să nu mai aud de ele vreodată, până la beția de la ziua mea când sigur o să îmi amintesc.

De la anul vreau să fiu la fel de puternică și sexy ca-n pozele astea.

_jrn9569

_jrn9582

_jrn9585

Să am la fel de tare puterea să zâmbesc după fiecare experiență negativă și să zic fuck it, să bem!

_jrn9597

Să aleg mereu o pereche zdravănă de bocanci în loc de niște toace, deși astea pe care le am sunt viața mea.

_jrn9602

Îmi doresc să rămân același om cu bitchy resting face și să îmi accept fiecare defect drept al meu. Nu vreau să mi-o ard ca un iubit d-ăla care vrea să schimbe orice la tine.

_jrn9577

Să merg strâmb dacă așa vreau, da, am un ușor defect de mers oricum. Să beau șampanie în parc la 2 noaptea dacă ăsta e filmul.

_jrn9629

Poate cu ocazia asta văd și partea colorată a paharului. Nu doar în alb negru. Emokido ce ești!

_jrn9631

Da, pot să merg cu tractoarele alea în picioare și așa o să merg și în 2017. O să rămân această dubioasă, împotriva regulilor și curentului. Cam așa ceva.

_jrn9633

Să fiu în continuare imperfectă și retardată. Să stau pe jos în parc, în rochie de seară dacă vreau. Să fiu eu.

_jrn9618

Și să râd mereu de mine. Asta e cheia. Autoironia. Să am superputerea autorironiei. Și poate să mai oprim din postările scrise în sindrom premenstrual. Am zis-o, gata.

_jrn9621

Ținută de la Dystyle.ro

Tractoarele roz sunt de pe IronFistClothing.com 

Șampania e băută.

Zarurile s-au pierdut prin parc.

Dăm like la pagina de superfoto Apertureka aici.

M-am distrat aseară în Parcul Tineretului, îmbrăcată atât de subțire că mi-a înghețat viața în mine. Și-apoi a trebuit să mai dau și șampanie pe mine, din greșeală. Am degerat, dar n-am răcit. O super veste și uite ce poze minunate au ieșit.

anigif

Concluzia mea pentru voi? Nu vă mai stabiliți standarde imposibile de atins. Ăștia sunteți, cu bune și rele, cu tot cu câteva kile în plus sau în minus. Iubiți-vă că schimbarea vine când nu te aștepți.

Hai că deja m-am plictisit de pozitivitate! 

Vă pupă Gheo! La mine deja a trecut Revelionul.

Apropo, voi unde îl faceți? Eu nu am nici cea mai vagă idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *