Top piese blană de la Gheorghe: Piese care mi-au scobit creierul în 2016

M-a inspirat Edi, de la thefashionjumper.com cu alegeri muzicale pe 2016. A fost un an greuț și dacă nu aveai muzică bună care să mă mai distragă de la rahaturi nici nu știu ce-aș fi făcut. Așa că vă prezint, fără absolut nicio jenă piesele care mi-au gâdilat ciocănelul și scărița.

În mare playlistul o să fie cu indie, cu alternative, cu niște hardcoreli, poate garage rock, hip-hop, poate electropop. Hai că vedem.

Top 10 Piese Blană de la Gheorghe:

  1. Cea mai mișto piesă a anului 2016 o declar pe asta de la Stealth- I don’t need your love. Am ascultat în semn de despărțire de lucrurile și oamenii care chiar au fost toxici. Am ascultat-o după fiecare tristețe și fiecare eșec.

Acu puteți să faceți și voi același lucru.

2. Bring me The Horizon- Throne, chiar dacă printre cele mai comerciale piese de la ei și nu e super hardcore, m-a ajutat să mă ridic, să intre în mine tupeul ăla de smardoaică, sigură pe ea și care are ambiții și voință cât o regină.

3. Kaleo- I can’t go on without you, trupa asta a fost ascultată excesiv în 2016. Dar piesa asta și cu Hot Blood și No good au rupt difuzoarele la mine în casă. În speță live-ul ăsta minunat unde toată lumea e înghețată bocnă, în cabana asta.

Cred că e mișto să asculți piesa asta ca să suferi ca un bou. Sau ca o vacă, după caz.

3. Deliric X Silent Strike- Mâine

Piesa asta mi-a luat sinapsele și-a dat cu ele de pământ. Cred că-mi place tot vibe-ul și e foarte feelingoasă. A fost pe repeat câteva zile bune.

4. Emarosa- Cloud 9, nu știu alții cum sunt, dar eu ascult Emarosa, Pierce the Veil, Dance Gavin Dance și Blessthefall și în 2016. Piesa asta este cu solistul nou și cu albumul lor nou. Mi-a rupt creierii și e cam pentru un om negativist care-și evită fericirea printr-o serie de evenimente inoportune.

5. Big Data- Clean, hai gata cu depresia. Piesa asta e piesa aia de feel good. În care dansezi prin casă și cânți. E super funky și e ce trebuie când te simți șeful planetei.

6. BISHOP- Wild Horses, hai că asta chiar îmi place muuult de tot. Am rupt-o cu ascultatul și dansatul prin casă. Un soi de trap stuff cu alternative. Loved it. Ascultați cu plăcere.

7. The Motans- Versus, printre puținele piese românești care m-au atins în orice fel. Am ascultat-o o săptămână pe repeat, am auzit și live. Amazing band!

8. You Me At Six- Plus one, da și trupa asta o ascult de o mie de ani. Piesa asta e tot de dansat prin casă. Uneori cred că am rămas toată emo pe interior. Haide că e mișto, dați cu o ureche aici. Sună ca My Sharona un pic.

9. Hey Violet- Guys My age, o piesă pentru toate fetele cu daddy issues clar. Sau pentru pentru gagicile care s-au săturat de băieți imaturi. Ce să zic? Perfect. Atenție! Clipul e foarte roz.

10. Highly Suspect- My Name is Human, trupa asta e iar printre favoritele mele din 2016. Solistul, pe lângă faptul că e o bunăciune ambulantă, are vocea aia răgușită perfectă ca să-ți frângă inima. Piesa asta e un fel de reminder că sunteți și voi oameni, sau poate ar trebui să fim.

11. K.Flay- Blood In The cut, doamne altă piesă pe care să te rupi prin casă. Îmi place vibe-ul ăsta bluesy și garage rock. Amintește puuțin de The Kills, dar cu o voce mai pop. E perfect. E pentru oamenii care au nevoie de provocări. Iată-mă, Doamne!

12. twenty one pilots- Cancer, altă trupă pe care am iubit-o în 2016. Cover-ul ăsta e perfect pentru nostalgicii My Chemical Romance. Mi-a frânt inimioara.

13. Coma- Sub Pielea Mea, în ce lume am trăi dacă nu aș include o piesă de la trupa mea românească preferată? Au luat piesa și au făcut un cover cum ar trebui. Regulamentar. Minunat. Mi-a dat-o cu repeat.

14. Oscar and the Wolf- Game, unde ar fi muzica dacă nu aș menționa ceva și de Oscar? Genial live mi-a rupt creierii și piesa asta, cu clipul ăsta foarte futut sunt ce trebuie. Muzică de sex puțintel. Mai mult.

15. Alex Vargas- Shackled up, piesa asta iar e pe feeling și live-ul e ce trebuie. Tot ce vrei plus un băiat frumos la care să te uiți.

Și să vă zic ce drăguță sunt?

Am făcut aici un playlist de Youtube unde puteți să ascultați topul meu.

Cu plăcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *