Și fetele rele se îmbracă în roz

Ieri am ieșit să mă plimb pe dig, la Crângași, cu Apertureka să facem poze cu mine toată îmbrăcată în roz, ca o vată pe băț boschetară ce sunt. Și în timp ce-mi făcea poze mă gândeam că acum vreo câțiva ani dacă vedeam o gagică pe stradă îmbrăcată în roz mi se făcea scârbă. Mereu am avut ideea asta în cap potrivit căreia fetele hardcore nu poartă roz. Și când zic hardcore aici nu mă refer la nimic sexual, poate mai mult ca personalitate, gânduri și gusturi muzicale.

Cine mă știe știe că ascult în mare muzică în care aud chitară, bas și orice instrumente cu corzi. Adică pe undeva între indie, punk, metalcore și post-hardcore. Pe acolo mă încadrez de o mie de ani. Și aveam ideea asta în cap că băi, de ce să port roz? Roz poartă pițipoancele. Aveam în liceu un grup de fete care o dată la o ploaie de meteoriți se îmbrăcau toate în roz și mă uitam la ele, eu, emokida planetei îmbracată în negru din 2000. Mă gândeam că sunt penibile, că sunt prea feminine, că par foarte vulnerabile, sensibile. Lame as fuck.

Și cumva m-am prins cam târziu. Roz nu e sensibil, la fel cum negru nu e hardcore, dar e doar o asociere prostească. Mi-am creat o imagine total neadevărată de fată rea, dintr-un motiv sau altul. Poate e de la tatuaje, poate fiindcă sunt acidă și sarcastică, poate fiindcă sunt overprotective cu prietenii mei, poate piercing-urile, muzica, locurile în care ies și cărțile pe care le citesc, însă sunt un om destul de sensibil, visător și amețit. Asta înseamnă roz pentru mine în ultima vreme: ieșirea la lumină. Anul ăsta am lăsat negrul în urmă și am devenit roz fiindcă am renunțat la o parte neagră din viața mea și creierul meu.

Și rezultatul? Să recunoaștem că-mi stă bine în roz, dă-mă dracului de Sailor Chibi Moon.
gheorghe2

gheorghe4

Aveam obrajii roșii mai mult de la frig decât de la blush.

gheorghe5

Botinele astea roz sunt viață. Am așteptat 3 luni după ele.

gheorghe6

Rozul e anul 2016. Am trecut prin atât de multe chestii anul ăsta care mi-au mai scos din negrul din minte și mi-au dat puterea să zâmbesc. Uite, acum zâmbesc în poze, mă. Ce drăgu!

gheorghe1

gheorghe344

Să vă zic de ținută.

Avem căciulă de la colecția de anul trecut din h&m

Palton de pe Miniprix.ro

Choker tot de la h&m

Lanț cu Cruce de la Meli Melo

Bluză roz de la SH

Body Alb de la SH

Pantaloni skinny de la h&m

Botine roz de pe IronFist.

P.S: Acum avem un articol cu poze cu mine în fiecare săptămână, fiindcă Apertureka e pusă pe treabă. Dați-i like dracului fetei! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *