Ghid vestimentar trumpian: Cum ar trebui să ne îmbrăcăm după indicațiile lui Donald Trump

Acest Donald Trump cu un net worth estimat pe la 4.5 miliarde de dolari, care a fost exmatriculat de la școală la 13 ani și trimis la școala militară, cu descendență germană, care a fost președintele Miss Universe, a avut numeroase apariții în filme, a dat dovezi că este homofob, xenofob, misogin, rasist și care a declarat că în toată perioada cât a fost Obama președinte rata crimelor făcute de negrii a crescut, acum este și stilist vestimentar.

Dap, ai auzit super bine. Nenea Trump este total hotărât să ne îmbrace pe fiecare dintre noi fix cum ar trebui să fim îmbrăcați. În funcție de sex, greutate, vârstă, rasă, religie, descendență, orientare sexuală și limba pe care o vorbim.

Gagica cu Păsărica Paradisului

Este foarte interesat în special de o categorie de vârstă: tinerele peste 20 de ani (în cel mai bun caz), dar nu 35 că babele nu sunt bune de nimic, care nu au mai mult de 60 de kile ( că apoi sunt grase și nimănui nu-i place o femeie grasă), frumoase și cu sâni sau fund mare, sau amândouă dacă se poate. Pentru această categorie el recomandă ținute cât mai despuiate, mai ales cu un acces foarte bun spre păsărica paradisului, ca să poți să o apuci de ea oricând e nevoie. E femeie, pentru asta e făcută. Dar dacă se poate ca lenjeria să fie albă, să dea impresia de puritate.

Femeile pure oricum sunt pe cale de dispariție că toate sunt curve.

Culori pentru colorați

Ca să ne dăm exact seama de rasele oamenilor, cel mai bine este să îi îmbrăcăm în culorile pielii lor.

Negrilor le stă bine în aceste nuanțe:

Nu vrem să punem negri în alte culori fiindcă atunci am adeveri expresia CIOARĂ VOPSITĂ. Aici desigur putem să asortăm cu niște brățări minunate, care imită foarte bine lanțurile cu care au fost ținuți în sclavie în trecut. Doar așa ca să aducem înapoi acest trend nou, să-l facem din haute couture pret-a-porter.

Chinezii și japonezii ar trebui îmbrăcați în nuanțe de la bej la ocru, poate puțin galben. Trebuie să ne dăm seama exact care sunt copiii ăia bun de exploatare ca să facem haine și alte bunuri pentru Marele Alb. Și mai ales să ne dăm seama unde sunt geniile ca să putem să îi angajăm la noi în firmă. Bine, normal, așa se evită multe accidente rutiere, fiindcă, nu-i așa, cu toții știm că asiaticii sunt cei mai nașpa șoferi, după femei, desigur.

Arabii și latinii ar trebui să poarte haine maro deschis, însă trebuie să fie o distincție între ei. Pe ținutele latinilor ar trebui puse simbolurile lor internaționale: fasole, chitara, taco, un ardei iute, o femeie cu buze mari, Enrique Iglesias, enchilladas, ceva de genul. Iar pe ținutele arabilor ar trebui clar o bombă sau un semn mare de avertizare: ATENȚIE TERORIST.

Stil vestimentar pentru rase? Cui îi pasă? Important e să îi putem recunoaște în mulțime.

Acum că am rezolvat-o cu rasele să trecem la împărțirea celor care contează cu adevărat: ALBII.

Culori și stiluri vestimentare pentru Sexe+ Orientări Sexuale:

Femeile trebuie să se îmbrace în funcție de următoarele criterii: dacă e grasă, lesbiană, singură, măritată sau căsătorită cu vreo minoritate.

Așadar o femeie singură și heterosexuală, nemăritată trebuie îmbrăcată în nuanțe de roz fiindcă așa știm sigur că e păsărică proaspătă. Rozul înseamnă romantism, puritate și mai ales că are o păsărică dintr-aia gata de a fi exploatată oricând. Asta sunt femeile oricum. Există să facă copii și să ofere bărbaților plăcere. Și toate se dau la bărbați indiferent de orientare sexuală și statut marital. Asta este chiar Gagica Paradisului, de la început.

Stilul unei femei singure ar trebui să fie cât mai provocator, în culori aprinse, părul mereu curat și vopsit în nuanțe plăcute, nu, spre exemplu, roșu. Părul roșu e doar de curve. Machiată cu gust și parfumată mereu. Toate femeile din categoria asta trebuie să poarte tocuri. Ai văzut tu vreo femeie frumoasă în bocanci?

O femeie singură bisexuală sau homosexuală trebuie îmbrăcată în roșu. Ca un semn pentru toți bărbații să stea departe de ea. Că e clar că are ceva la cap și nu-i bună pentru populația masculină albă. Cui îi pasă cum se îmbracă lesbienele? Că oricum nu au niciun scop pe planetă.

O femeie singură și grasă trebuie acoperită în galben și negru. Da, exact ca semnele de la scena unei crime. De ce? E o crimă să fii femeie singură și să îndrăznești să fii grasă. Eventual să le punem tuturor un Cola zero sau Pepsi light în mână. Cu toții știm că doar grasele beau astea.

O femeie măritată/în relație, heterosexuală cu un alb trebuie îmbrăcată în haine pe care e poza omului cu care este. Ca să știe restul populației cui aparține. Doar nu vrem DOAMNE FEREȘTE să lăsăm vreo femeie de capul ei pe stradă. Astea-s prea emoționale să ia decizii singure. Trebuie impulsionate de un bărbat. Nu uitați să le puneți cip că cine știe ce fac. Dacă le lăsăm nesupravegheate ce-o să facă? O să devină președinte. Doamne ferește, așa tărășenie nu am mai auzit! Femeie președinte, auzi!

O femeie măritată/în relație, heterosexuală cu o minoritate trebuie îmbrăcată în aceeași culori cu minoritatea cu care s-a căsătorit. Acu nu mai e a noastră, e a lor. Pa.

Pe bărbați cum îi îmbrăcăm? Cum vrea p**a lor. În afară de minorități și mai ales de homosexuali. Homosexualii trebuie să se îmbrace în culorile curcubeului ca să știm pe cine înjurăm când mergem pe stradă.

Ca un rezumat: femeile trebuie să fie mereu frumoase, cu un stil impecabil, iar bărbații să se îmbrace și ca ultimii boschetari dacă vor. Trebuie să facem o delimitare clară între sexe, religii și orientări sexuale. Altfel ar fi haos în lume.

Dacă mai vreți sfaturi vestimentare de la Trump, reveniți pe Modă, pe bune?. Acest blog marcat cu roz fiindcă femeia asta este singură și heterosexuală, iar atunci când Trump nu se uită se mai transformă și-n nuanțe ușoare de roșu.

Apropo, de ce nu îl chemăm pe Trump în juriul de la Bravo, ai stil? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *