Ce se întâmplă, Gheorghe? Te-ai făcut vlogger acum sau ce?

De câteva săptămâni cred că ați observat activitate paranormală pe canalul meu de Youtube. Săptămâna asta fac o lună și un pic de când am decis să fac vlogging. Iar în partea asta a mea de vlogging și în planul meu malefic am 2 emisiuni pe canalul meu, adică ăsta de aici:

  1. Gheorghe Zice: Poate ați observat că mi-am decorat pereții cu treburi mișto și m-am apucat de vorbit ca tâmpita despre chestii care mă enervează ca să văd dacă vă enervează și pe voi. Desigur că tot scopul emisiunii e așa o caterincă, dar mai mult, am zis că poate mulți nu aveți chef să citiți ce scriu uneori, așa că am făcut același lucru pe care-l fac pe aici doar că video. Un fel de Modă, pe bune? pentru leneși.

Apare în fiecare miercuri, cam pe la 20.00, pe canalul meu de Youtube, adică ăsta (datz subscreib) și deja am patru episoade, după cum cum urmează:

Episodul 1:

Episodul 2:

Episodul 3:

Episodul 4:

2. Gagici Beton: Asta e o emisiune de makeover. Luăm o gagică, o tundem, o îmbrăcăm, o machiem, o pozăm și o facem dubioasă de cool. În principiu în fiecare vineri. Azi merg să filmez chiar episodul 2, stați cu ochii pe canalul de Youtube aicișa.

Dacă vreți să citiți mai multe, ia citiți și articolul ăsta: Gagici Beton- Noua Emisiune Online prin care Te Schimbăm TOTAL. 

P.S: Sări cu un comment în articolul ăla poate te alegem pe tine săptămâna viitoare și te facem ȚUȚ. You get a free haircut, a new haircolor and a fashion editorial. Ce mai vrei? Plus că pleci machiată de la noi deci ești gata de party direct. 

Acum răspunsul final? De ce m-am apucat de vlogging? Recent am semnat cu Global Entertainment, care e o nouă ramură Global Records și am decis că dacă tot am început un drum mișto să îl pavez cu vlogging.

De o lună și ceva am strâns singurică 400 de subscriberi noi și creștem pe zi ce trece. Așa că dacă vreți să vedeți ce dracului mai face Gheorghe, dați un subscribe.

Dacă aveți chef de o colaborare, dați un mail la marketing@globalrecords.com și se rezolvă treaba.

Până una alta, miercuri și vineri sunt pe Youtube, iar în restul săptămânii mă găsiți aici, la tastatură.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *