Despre cum toți băieții au barbă și tatuaje în 2016

Dacă credeți că ieri mă luam de gagici că sunt toate la fel în 2016, astăzi vorbesc despre cum e super cool să fii bărbos în 2016. Haideți să vă zic, mie nu prea îmi plac tipii cu barbă, poate cu un 5 o clock shade, bun. Poate cu o barbă suuuuper mică, zic da. Dar cu barbă, barbă nu îmi plac și nu mi-au plăcut niciodată. Iar de multe barba aia maschează cam cât de urâțel ești pe dedesubt. Bărbații lui 2016 au aere de lumberjack și nu au tăiat lemne în viața lor.

Nu vorbesc despre oamenii cu barbă de când au putut să și-o crească. Bărbatul despre care vorbesc este ăla care a descoperit de 2 ani tatuajele, și-a lăsat barbă, se îmbracă hipster și dacă te uiți în poze vechi de pe Facebook e un cocalar vai de el și te sperii de pozele în care nu are barbă.

Stereotipul e așa: sunt bărbos, am tatuaje, îmi plac tipele tatuate cu curul mare, că na îmi place în secret Kim Kardashian, îmi aranjez barba mai mult decât respir și o verific mereu să văd dacă e jegoasă (ceea e foarte bine fiindcă din nou, mie mi se pare ușor inestestică), sau mai rău, ăia care habar nu au cum să îngrijească barbă și arată ca părul pubian al starletelor porno din anii 80.

Haide că-i știi și tu. Îi vezi în metrou, la party-uri, peste tot. Recunoaște, e cool să ai barbă. E cool să arăți că ești masculin și tu, că ai sânge în coaie, că ai tatuaje cu ancore și că bei bere nefiltrată.

Când scriu articolele astea nu le scriu fiindcă nu întâlnesc oameni așa sau nu am oameni așa în viața mea, ci aș vrea să subliniez cam cât de clone devenim pe zi ce trece cu toții. Dacă fetele sunt toate Kim Kardashian, băieții vor să fie vikingi sau mai Jason Momoa așa. Deși niciunul dintre ei nu ajunge nici până la un floc din barba lui Momoa.

Dar gândește-te așa, când ieși în oraș fă un joc de băută cu tine. De fiecare dată când vezi un cocalar deghizat în bărbos, ia un shot pentru tine. Pentru sufletul tău. E amuzant. E un joc funny. Destinde-te, viața e grea și așa. Fă-ți de cap. Dacă mai are și tatuaje + mâneci suflecate, e cazul să-ți chemi un prieten să te care până acasă. În seara asta pierzi jocul cu tine.

Și sunt atât de multe nebunii pe Internet cu bărboși și poze de pe tumblr și toate femeile se udă când văd o barbă de parcă e dovada supremă de masculinitate. Uneori arată bine, alteori arată ca și cum o familie de castori se gândește serios să se stabilească acolo pe durata iernii. Mă uitam într-o zi pe stradă și îmi doream să văd un bărbat care are până în 35 de ani și care nu are barbă.

Pe mulți îi face să arate ca niște spiriduși de curte, mai ales că nici înălțimea nu-i ajută. Pentru alții parte din farmecul lor personal și asta e perfect în regulă, iar pe ceilalți îi ajută să-și ascundă rădăcinile de cocalar sămânțar care rupea deunăzi caterinca cu băjeții deten mortzii tey ce bună e asta din fața blocului.

Vă las niște bărboși sexy, fetelor.

Pentru voi, băjeți, ăștia-s doar modele de viață. Ușor cu bărboșii pe scări.

Ca să vedeți cam ce fel de băiat este acest bărbos, uitați-vă la tatuaje. Dacă sunt cu Fecioara Maria, portretul fostei foarte strâmb(ă), citate scrise prost și chestii super cocalare de genul, e clar de care bărbos e, nu?

P.S: Barba nu are scop de înfrumusețare sau să te facă mai interesant. Știți cum aveți voi gluma aia că trebuie să o duci pe gagică la piscină la prima întâlnire? Așa putem să zicem și noi, să vă radeți după prima întâlnire ca să vedem cu cine avem de-a face aicișa.

Și o poză cu Momoa fără barbă:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *