Am dormit 2 ore și-am alergat traseul mic! M-a luat o tanti cu 2 copii, dar m-am simțit bine

După cum ați citit în articolul anterior despre cum puteați să alergați și voi cu mine într-un super cros, sâmbăta trecută am alergat alături de peste 750 de oameni în Crosul Împreună Cu tine Profi Salvează Destine. Crosul a fost sponsorizat de Radio Zu, Palmolive, Colgate, Nivea, Lipton, Delikat, Sloop, Borsec, Icelandia, Hell Energy și Procter&Gamble.

Mi-am strâns și eu o echipă de oameni cu care am ajuns la concluzia că după o vineri seară clasică e clar că nu putem să alergăm decât la traseul mic. Că doar nu m-am antrenat ca tâmpita o lună să alerg la ăla mare. Chiar dacă mi-am dorit din tot sufletul să alerg la 4500m, m-am gândit că cel mai bine, pentru un om care nu mâncase și nu dormise decât 2 ore jumate, cel mai okay a fost cel de 1800.

20160820_085942

Să vă povestesc cam cât de încet am alergat? Atât de încet încât m-au depășit 2 persoane supraponderale, cel puțin 3 moși, o tanti care căra un copil în brațe și unul în cărucior. Parcă venisem la plimbare, dar bătea soarele atât de tare și îmi era atât de somn încât m-am simțit fericită doar să termin cursa.

Eu nu am câștigat nimic, dar în general premiile au fost diplome, medalii, vouchere la magazinele Profi și jucării cu supereroi pentru copii.

Ce să ții minte atunci când te duci la un maraton

20160820_085511

  1. Înainte să te duci să îți dai sufletul, indiferent cât de scurt sau lung e, trebuie să te odihnești. Altfel, te suprasoliciți și-o să-ți fie rău după. Vezi cazul Gheorghe. Dormi și 12 ore dacă e.
  2. Hidratează-te suficient, dar nu bea 10 L de apă că o să alergi cu burta plină de broscuțe și ponei și fluturi și ce mai ai prin burtică.
  3. Mănâncă cu o oră și un pic înainte, dar nu ceva foarte gras. Arde-o #healthyliving. Eu mâncasem un baton de proteine, tu nu te lua după mine.
  4. Aici nu e chiar ultima treabă, dar antrenează-te. Aleargă măcar 20 de mine pe zi timp de 4 zile pe săptămână. Nu exagera. Eu am învățat-o pe pielea mea. Am exagerat cu alergatul și acum mă dor toate oasele. Abia ce m-am întors de la alergat acum și după 30 de minute sunt terminată.
  5. Muzici în urechiușe. Asta ajută foarte mult. Eu am alergat și-am comunicat și abia poți să respiri. Alergatul nu e șuetă.

Acum că știi astea, să mai vorbim despre cros. Ce m-a impresionat super tare, și-o să vedeți și-n acest live de mai jos, este că erau niște copii parcă scoși din filmele cu supereroi, alergau, mă, nene de parcă erau metaoameni.

 

Live-ul îl găsiți aici. 

Campania Împreună cu Tine Profi Salvează Destine

V-am prezentat în articolul mai multe ONG-uri. Bun, acum să vă explic de ce și cum funcționează mecanismul campaniei și cum puteți și voi să donați pentru ele. Votezi așa: scanezi codul de bare al bonului fiscal de la cumpărăturile pe care le faci în magazinele Profi  în perioada 22 august-30 octombrie.

1 bon este echivalentul a 10 puncte, nici nu contează cât cumperi. Dacă vrei să aduni puncte în plus, stai cu ochii în patru după produsele sponsor, pe care o să le vezi semnalizate la raft.

ONG-urile vor fi sponsorizate cu 1.500.000 lei. Citește mai multe aici.

Mai merge Gheorghe la cros? Merge, ce să facă. Doar n-o să stea toată ziua în casă, scriind articole și gâdilându-vă drăcușorul interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *