Alergi și donezi! Te bagi și tu să alergi cu mine la #SalveazaDestine?

    Știți probabil din lăudăroșenia mea de pe Facebook că m-am apucat de alergat de cam 3 săptămâni. Și mai știți că v-am zis că alerg pentru o campanie. Ei bine, campania a venit. Ea se cheamă Împreună cu tine, Profi salvează destine. Cum? Profi va investi în proiecte dedicate prin acest minunat proiect.

Ia să îți explice Gheorghe despre ce e vorba, dar cred că deja ți-am furat inima când am zis de copii. Toată lumea iubește kinderii, nu? Ia citiți mai departe ca să vedeți cum să ajutați. Crosul are scopul de a promova întreaga campanie și a susține mișcarea.

Cum ajuți?

FINAL-rev_02_v3_KV_impreuna_cu_tine_profi_salveaza_destine-2

Vii la cros și apoi mergi în magazine și cumperi. Adică? Păi în fiecare magazin Profi, la infochioș, poți să donezi punctele pe care le obții după ce cumperi produse din magazin. Orice cumperi, în funcție de produs, te ajută să strângi puncte. La infochioșc se vor scana codurile de bare de pe bonul fiscal și gata!

Ai ajutat.

Așa că ridicați-vă de pe scaune și alergați! Doar zic. Crosul are loc pe 20 august și dacă vrei mai multe detalii, citește mai jos.

Pe cine ajuți dacă te înscrii la Crosul Profi

Sunt câteva ONG-uri importante care se implică în crosul ăsta. Să vă amintesc de fiecare? Avem așa:

  1. Fiecare copil în Grădiniță- Ovidiu Ro

Programul ăsta e pentru copiii săraci care trăiesc în zone praf, unde abia au apă potabilă și servicii medicale basic. Prin programul ăsta sunt sprijinite școlile unde învață copiii ăștia vai de ei, cât și comunitățile din care fac parte și le ajută să aibă parte de educația cuvenită.

Te-am convins să alergi cu mine? Stai că mai am. Pregătește servețelele.

  1. Dotarea Maternităților din România- Salvați Copiii

Aici dacă ești mămică tânără sau iubești copiii sigur te-am convins să alergi cu mine. Știai că în fiecare an mor 1700 de nou-născuți? Dar știai că la fiecare 5 ore un bebe moare? Și știi de ce? Naștere premătură. Mai ales că maternitățile din România nu au dotările necesare.

Bocești încă? MAI AM!

  1. „Centrul de Resurse pentru Adopție” – Ador Copiii

Aici vorbesc cu doamnele și domnișoarele care dintr-un motiv sau altul nu pot să aibă copii. Proiectul are ca scop creșterea numărului de familii care adoptă și asigurarea dotărilor necesare pentru a adopta.

Nu te-am convins să alergi?

Adică chiar ți-e atât de lene încât să nu alergi măcar 1,8 km?

ȚINE-TE, EGOISTULE!

Mai am. De data asa vorbim de cultură. Am două încă 2 proiecte: : „Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice” – Fundatia Terra Mileniul III, care vrea să  învețe copiii cum să prevină sau să găsească căi prin care să se adapteze la schimbările climatice și apoi Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea” – Asociația Culturală Metropolis, un festival de film destinat adolescenților și nu numai care susține scrisul, vorbitul, studiul, dezbaterile și absolut tot ce ține de culturalizarea puștimii în materie de cinematografie.

Acum că te-am convins. Să îți dau mai multe detalii, nu?

Cum te înscrii și când?

Pe 20 august începe crosul, în parcul Tineretului, la intrarea Șincai. Tu ar trebui să fii între 08:30 și 09:15 la mesele de înscriere corespunzătoare vârstei tale și sexului. Îți dau nenii de acolo și număr de concurs.

Care e programul și traseul de alergat?

Ce fată de treabă! Îți dau și traseul și programul. Nț!

TRASEURI PENTRU VITEZOMANI

Ai două trasee, unul mai ușurel, unul mai greuț. Primul e de 1,8 km și e așa: Intrarea Șincai – Sala Polivalentă – Finish Intrarea Șincai și al doilea e de 4,5 km și e așa:  Start Intrarea Șincai – Sala Polivalentă – Înconjurarea Lacului – Finish Intrarea Șincai.

PROGRAM CROSS, ALERGĂTORILOR!

08:30 – 09:15 – Cam aici te înscrii

09:00 – 09:20 – O să ai parte de încălzire cam cu 20 de minute înainte să începi alergarea. Ba chiar sunt 2 instructori.

09:30 – Aici începe alergarea. Indiferent de traseu și vârstă.

10:15 – 10:45 – Și aici o să fii premiat. Cum? Primești medalii, diplome, ba chiar vouchere de cumpărături la Profi.

Ce-a făcut Profi în anii precedenți

În 2011, a început campania Profi te premiază unde s-au donat 100 servere + 1500 netbook-uri , apoi în 2012 au continuat glorios ediția și-au dat următoarele premii: 126 premii pentru locul I (Netbook, Platinet husa Notebook, laptop Asus, geantă de laptop, Router D-Link, Optical Mouse) și 126 premii pentru locul II (Videoproiectoare).

În 2013 a avut loc ediția a III-a și au dat premiile: Netbook Asus, Platinet husă notebook, Laptop Asus, geantaăde laptop și Router.

Campania Împreună cu tine, Profi salvează destine a început în 2014, când au reușit să finanțeze proiecte pentru sănătatea kinderilor cam în valoare de 1.150.000 lei. Anul ăsta organizațiile care susțin cauza donează și mai mult copilandrilor: 1.500.000 lei, bănet care se va distruibui în funcție de câte puncte strânge fiecare ONG participant.

Fă echipă cu Gheorghe!

Și aici vine partea șmecheră. Vrei să alergi în crosul ăsta? Haide să faci echipă cu mine. Trebuie doar să comentezi la articolul ăsta, pe pagina blogului și eu aleg 4-5 oameni cu care să ard calorii ca și cum nu există ziua de mâine.

Te bagi? Comentează cu PARTIKIP mai jos.

Haide! Anunț oamenii pe care i-am ales să facă parte din ECHIPA GHEORGHE pe 16 august 2016. Da, a trebuit să specific și anul. Haide, vă las cu un gif cu The Flash ca motivație! Btw, trebuie să fiți din București sau în vizită ca să puteți să alergați cu mine.

V-am zis că evenimentul o să aibă și ceva surprize muzicale? Cine cântă? Afli dacă participi!

P.s: Bagă-te pe eventul de Facebook, de aici, ca să tot primești detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *