În Țara lui Andrei mi s-a scurtcircuitat creierul!

E al doilea an când merg în Țara lui Andrei, însă anul ăsta am stat doar câteva zile și acum regret că nu am reușit să mă apropii mai tare de copii. M-au impresionat electricienii ăștia în miniatură de DOAMNIE DOAMNIE!

Dacă vreți să aflați care-i treaba cu tabăra din Țara lui Andrei citiți articolul Mi-e dor de o tabără așa că plec în Țara lui Andrei. 

Dacă vreți să citiți ce-am făcut anul trecut, citiți și Gheorghe în Țara lui Andrei: Povești din foarfecă și bătălia cu Natura. 

Și-apoi și În Țara lui Andrei meseriașii au talente și Gheorghe cântă Ruby.

De data asta nu a mai fost vorba de frizerie, hairstyling, aici am mai putut să rezonez oarecum. De data asta am fost pe electricieni. Da, ați auzit bine. Praf sunt pe științe exacte. Nu sunt în stare să aplic regula de trei simplă și eu m-am dus în Săptămâna Electricienilor.

Am plecat cu una dintre gagicile mele cele mai bune, donșoara Andrada Bonea, pe care o citiți pe Playtech, unde pălăvregește fix despre lucrurile la care nu mă pricep eu.

Ah, da și Andrada a fost fotograful meu pe tot parcursul călătoriei în Țara lui Andrei.

20160804_182401

 

Poza asta e super artistică:

20160805_142317

Am mers cu trenul și deja v-am povestit pe Facebook despre cum am făcut un vagon întreg să râdă:

Captură de ecran din 2016.08.10 la 11.39.45

Îmi pare rău că nu am participat la mai multe ateliere, poate învățam și eu ceva, și că am prins atât de puțin.

Dar puteți să citiți mai multe în articolul lui Ariel, dacă sunteți curioși ce s-a întâmplat cât nu am fost eu acolo.

Sau puteți să vedeți acest minunat vlogușor al lui Damian, dacă vă e lene să citiți. Leprelor!

Îmi pare și mai rău că nu am prins seara talentelor, dar copiii ăștia din seria asta chiar au fost niște talente în sine.

Tema lor? Într-o săptămână să construiască o machetă (cu tot cu circuite și treburi de Politehnică) a viitorului pentru orașul Târgu Jiu. Au fost două echipe: Echipa Albastră și Echipa Verde. Sper să nu fi încurcat culorile ca o fraieră de la Filologie, cu memorie de pește de acvariu.

ȘI LE-A IEȘIT DE MINUNE! AM LEȘINAT DE CUM ARĂTA. Nici să lipesc doi pereți nu aș fi fost în stare.

SĂ FAC UN LED? WTF, cine crezi că sunt? Dumnezeu?

20160805_175223

20160805_180201

anigif

În fiecare echipă au fost responsabili cu spitale, parcuri, manageri, miniștri, ba chiar fiecare echipă a avut o divizie de Comunicare. Treaba asta e nouă, nu a fost anul trecut în tabără, cel puțin.

Am nimerit la prezentări eu. Prezentările constau în un fel de introducere despre fiecare membru în parte, a muncii depuse și a rezultatelor. Evident că Gagicile de la Comunicare au bocit. Nu am văzut în viața mea o grupă mai bocitoare.

Au plâns toți fiindcă s-au creat niște legături puternice între ei. Pe lângă faptul că au fost chiar genii copiii ăștia, au fost de vreo 10 ori mai sensibili decât tura cu Hairstiliștii. Ba chiar s-au și amorezat unii de alții. Am postat eu statusul ăsta din tabără:

Captură de ecran din 2016.08.10 la 11.39.24

Regret că nu am stat mai mult de 2 zile și nu am petrecut mai mult timp cu niște copii geniali. Copii cu multe probleme în familie, dar cu o minte strălucitoare, mult mai deștepți decât mine la vârsta lor, cu puțin trac în speech-uri despre ei, modestie și sensibilitate cum nu am mai văzut nicăieri!

20160806_093701

P.S: Anul ăsta a fost primul an în care meseriașii au postat și ei pe blog. Ia mergeți aici și citiți primul lor articol.

Abia aștept să merg și la anul!

PAAA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *