Făgăraș m-a trimis la Păltiniș cu gagici frumoase și rideri de downhill

Cât se mai plimbă, bă, Gheorghe asta? Toată vara. Și când zic toată vara, chiar vorbesc serios. În excursia asta de câteva zile am fost ca o zână de munte, care s-a bronzat tractor, a mâncat Făgăraș și s-a holbat la rideri de downhill.

Am plecat vineri și-am ajuns duminică în București și deja azi am depresia aia de întors înapoi acasă, pe care o tot am de vreo 2 luni de când umblu ca o furnică de colo, colo prin toată țara.

Iar ne-am nimerit o super gașcă: Alina, de la Hotnews, Ioana Grama, Marta Popescu, Sinziana, de la BlackWhite style și Ariel Constantinof. Cred că vă dați seama că urmează 1500 de poze și gifuri cu noi toate, nu?

IMG_20160626_003140

Dar înainte de asta să vorbim despre motivul pentru care m-am dus iar la Cucuieții din Dealul de Sus ca să mă pârlesc în soare de munte.

Despre batonul Făgăraș

E cam din anii 60 pe piață, așadar cam de când niciunul dintre noi (eu și voi, cititorii) nici măcar nu eram pe țeavă. Și batonașul ăsta bunuț nici măcar nu a fost promovat intens și e pe locul 3 dintre batonașele de ciocolată din țară.

Acum toată treabă se comunică așa: ÎNCEARCĂ. REPETĂ. REUȘEȘTE.

Indiferent că e vorba de sport sau viața de zi cu zi, bagă Făgăraș și repeat motto-ul. Hey, asta merge și pentru cei care nu au reușit să deslușească graficul vieții de la Bac. Hihi. La bac.

Fagaras Team

Anul ăsta Făgăraș își schimbă targetul și devine susținătorul ăl mai înfocat pentru comunitatea de downhill din România. Și creează în premieră absolut mondială prima echipă profi, adicătelea Team Făgăraș, compusă din 2 super băjeți: Ionuț Sava și Ciprian Mureșan.

Și un clip mișto mai jos:

Să vorbim despre cum ne-am distrat acolo

Am fost mai mult gașcă  de fete așa că ne-am făcut de cap. Eram în creierii munților, așadar tocmai perfect pentru 1500 de poze, cum ziceam mai sus. Am venit să îi susținem pe băjeți oricum. Le-am urat succes, ne-am tras în poze și-am urlat după ei și ne-am arătat susținerea într-un live, pe care-l găsiți pe pagina de Facebook Făgăraș.

IMG-20160625-WA0026-01

IMG-20160625-WA0045

Noroc că avea Ioana aparatul la ea să facem cele mai super awesome poze.

IMG-20160625-WA0047

Evident că am rupt Boomerang în cinșpe toate.

Și am urcat cu telescaunul ca să susținem riderii și de sus, și de jos. Iar în ultima seara eu deja eram nițel plină de insolație și mai mult pârlită de soare pe pielea-mi de porțelan sau om care nu iese din casă Doamne Fere care cumva să se fixeze calciul în organism, așa că m-am uitat la fete cum dansau.

Rezumat

  • chiar dacă băieții noștri nu au câștigat, tot cei mai tari rămân;
  • ne-am dat cu telescaunul, am făcut insolație nițel;
  • m-am îndopat cu Făgăraș;
  • Făgăraș susține mișcarea și acțiunea: ÎNCEARCĂ. REPETĂ. REUȘEȘTE.
  • avem o super comunitate de downhill.
  • am exagerat. Nu sunt decât câteva poze cu noi și 2 gifuri.

Mai mergem pe munte, Ano?

Doar cu pelerină, pălărie, umbrelă și cremă cu protecție 50+. 

Așa. Bravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *