Ghidul lui Gheorghe: Cum să devii influencer în 5 pași simpli

Vă e dor de niște hatereală? Parcă era totul prea roz aici pe blog și parcă am tăcut cam multicel din gură cu privire la subiectul ăsta. Cel mai în trend, cool, fresh, awesome, *insert bazaconii cărora le sună bine tuturor* aici, este cuvântul INFLUENCER (cetit în latină INFLUESĂR).

Anul ăsta e prima oară când aud de cuvântul ăsta, mi s-au adresat câteva domnișoare PRistice astfel și nu prea m-am prins eu din prima ce însemna și-apoi am scotocit în cutia rațiunii.

Mă întreb pe cine dracului influențez eu și cum?

Și evident că sunt mai multe tipuri de influențatori dintr-ăștia. Sunt d-ăștia ca mine, cu gura mare și care nu stau locului și se plimbă peste tot, hence îi vede lumea pe munca lor și pe ideile lor, dar mai sunt și ăștia care profită de prostia maselor. Și e atât de simplu. Totul e marketing.

Să vă explic rețeta succesului.

1. SUBIECTELE MOMENTULUI. Vezi știrea aia despre imigranți? Scrie, frate despre ea. Vezi scandalul ăla cu homosexuali? Bagă și tu o părere că prost nu ești și degete ai, slavă Domnului. Că nu-ți place să joci ruleta rusească cu nenii cămătari. Ia uite, politică! Dă-ți cu părerea. Neapărat. Oamenii trebuie să citească ce zic toți lache ăștia de pe Internet despre absolut tot. Apoi uită-te în statistici cum cresc. Cum te viralizezi.

2. E SCANDAL. Fii scandalagiu. Ia-te de vedete. Ia-te de industria muzicală. Ia-te de femeile cărora le place sexul oral. Ia-te de maică-ta. Orice pentru suta de mii de views. Orice ca să stârnești toți fraierii să comenteze acolo și să încingi apele în Interneți.

3. NUDITATEA VINDE. Dezbracă-te nițel. Dar aici e mai greuț. Trebuie să ai și ce arăta. Sau ba chiar opusul, să fii cât toată Vama Veche și să susții stilul de viață nesănătos fiindcă trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, nu trebuie să muncim deloc ca să fim sănătoși. Vezi? Ce simplu e. Deja te-am enervat cu ce am zis. Sigur ai o reacție pe undeva pe acolo. Cu privire la dezbrăcat, trebuie să fii în costum de baie, în chiloți, să arăți curuț, țâțițe, de toate. Eventual în poziții lascive.

4. PE INTERES. Mergi la evenimente cu oamenii d-ăștia cunoscuți ca lumea. În special feșăniști ultra cunoscuți. Strecoară-te în toate pozele cu ei. De fiecare dată. Împrietenește-te și apoi scoate-ți și tu un blog. Instant fame.

5. PE INTERES 2.0. Și mai simplu, alege o persoană cunoscută și fii prieten/ă cu ea. Apoi faceți o mie de selfie-uri, fiți BFF și pa. Deja ți-ai strâns un fanbase, acum poți să faci vlog, blog sau ce papucii Frosei crezi tu că faci mai bine.

Acum gata. Ce bine că exist eu să îți dau rețeta succesului. Restul ține de tine.

Fac și coaching, normal. O să țin și workshop-uri. Dacă e devin și eu TRAINER DE BLOGGING și apoi vă arăt eu vouă cine e INFLUENSĂR și cine nu. Dă-mi mail pe anamariagheorghe13@gmail.com, dacă vrei să fii și tu INFLUENSĂR.

Sper că v-au fost de folos sfaturile mele, fluturași nerealizați! Vă pup și pe data viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *