Fă-ți bagajele de festival cu Gheorghe! Merg la Music Travel Festival

Am dat drumul la perioada de festival a blogului. De astăzi până dracu știe când o să scriem de la festivaluri, despre și cum să te îmbraci la festivaluri. Cine știe cât dureză, dar eu sper să dureze la nesfârșit, îmi plac roadtripurile, îmi place să vizitez alte orașe și-mi place atmosfera de festival de mor. 

Mulți nu știți, dar am scris acu o mie de ani la Bestfest. Găsiți pe aici ce bazaconii scriam atunci. Cu greșeli gramaticale, fără. Nebunie.

Astăzi vorbim despre cam ce am eu la mine când merg la festival, dar înainte de asta să vorbim despre Music Travel Festival.

Cel mai important lucru este că vin următoarele trupe/următorii artiști care-mi gâdilă urechili: Bebe, Grimus, Golan, Robin and The Backstabbers, Moonlight Breakfast și Les Elephants Bizzares. Restul îi găsiți aici, pe afiș:

13418521_1599536137043099_5643093735996188259_o

Festivalul e în Herneacova, la 30 de km de Timișoară, și deja m-am uitat la vreme. Totul bine, poate prea bine. Cică o furtună, două pe alocuri.  (iar merg în zone în care nu am mai fost în viața mea, vezi articolul de la Jimbolia Music Festival).

Acum că v-am zis unde și ce fac, să vă explic cum mă pregătesc eu de festival.

Sigur că vă așteptați să mă îmbăiez în sânge de zână și fac 100 de flotări cu pisica pe spate sau că iau la mine anumite haine, sau produse. Nu. Sunt un haos. Dar am eu niște reguli de bază.

Să vă arăt cum mi-am făcut bagajul într-un gif frumos?

gif bagaj

Reguli de festival de la Gheorghe:

1. Festivalurile sunt vara, dar vezi că nu în toată țara e caniculă. Verifică vremea, dar fii precaut. Ce papucii Frosei? Ești adult. Bagă un hanorac, o bluză mai grosuță, un blug. E common sense.

2. Esențiale sunt tricourile și maieurile. O să transpiri o grămadă și dacă-i fest de 5 zile, o să schimbi tricouri non-stop.

3. Interesează-te cu ce ai voie în interiorul festivalului. Mai ales dacă stai la cort. Vezi că sunt reguli specifice, deodorant nu-știu-de-care etc. La Music Travel Festival găsești regulamentul aici.

4. Ia la tine cremă cu protecție solară. Mereu mă fac roșie ca racul la festivaluri. Multe sunt în câmp.

5. Nu purta haine sintetice oricât de șmecher arată. O să se lipească, o să transpiri, o să miroasă și implicit și tu.

6. E cool să all black, dar e și mai cool să insolație. Ai grijă cu negrul când e cald de-ți transpiră limba în gură.

7. Ține minte că vii acolo pentru muzică și atmosferă, nu ca să faci parada modei. O să îți strici adidașii albi, o să îți rupă lumea degetele dacă vii în sandale și-o să îți strici rochia preferată. Doar un avertiment mic. Am pățit.

În rest, o să vă transmit articole daily. O să fac și pozici, poate un live cu ceva trupă care-mi place și multe, multe poze.

Stați cu ochii pe blog și pregătiți-vă de cea mai tare vară ever! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *