Am făcut poze pe longboard cu căști șmechere de la Skullcandy

Nu mulți știu, dar când eram copiliță fără minte mă agitam toată vara pe skateboard și pe role. Pe bicicletă încă nu știu să merg, dar e pe bucketlist. Și uite așa când lucram la o agenție, poziționată pe lângă Kiseleff mi se părea că e prea mult de mers, așa că mi-am cumpărat longboard ca să mă bucur de priveliște. Și-apoi nu m-am mai dezlipit de el.

Iată că acu mă vedeți pe el, nu merg eu nemaipomenit, dar învăț în fiecare zi chestii. Mai ales dacă îmi trag pe urechi supercăștile mele cu ținte, de la Skullcandy Romania, care se aud demențial. Băgăm playlistul de luna mai-iunie și longbordăreală, tati!

skullcandy2

Mai știți când mă plângeam că nu am căști fiindcă mi s-au stricat tot unele de la Skullcandy? Păi, oamenii simpatici de la Skullcandy mi-au dat unele super geniale, care sunt fix pe stilul meu. A zis cineva negru? A zis cineva ținte? Salut, frumoaselor!

skullcandy1

skullcandy3

Așa că l-am scos pe Ionuț la plimbare și mi-a făcut câteva poze, ca să nu mai zic de gifuri. Era o căldură de-mi pocnea fondul de ten pe față. E okay, există programe de editare.

skullcandy4

Legat de hăinuțe. Lately m-am îndrăgostit de veste de denim. Am 2 și mai am una din piele întoarsă, nițel boho așa.

Ochelarii de pornstar din anii 1980, dar fără lentilă gălbuie, sunt de la DyStyle.ro, bluza crop top cu franjuri e tot de la ei, vesta e de la unul dintre SH-urile menționate în articolul de aici, la fel și fusta, iar adidașii sunt de la Vans, cred că îi găsiți pe aici, dacă îi căutați binișor.

skullcandy5

skullcandy10

skullcandy12

Pe lângă faptul că lumea știe că-s obsedată de veste, am mai primit o titulatură: gagica cu borsete. Pe asta o am din Vama Veche, am dat doar 25 de lei. E un magazin acolo, pe strada principală. O să dau raid la borsetăraie data viitoare când merg.

skullcandy7

Să mai vorbim despre căști. Acoperă perfect sunetul din jur, așa că nu mai aud comentarii inutile ale țăranilor care abia descoperă tatuajele în 2016. Îmi place că sunt și cool, fashion wise, și la cât de colorat nu mă îmbrac, se potrivesc la fix. Mai ales dacă ești un pic on the punk rock side, merg la marele fix.

Puteți să le luați de aicișa, apropo.

Dar am mai scris eu un articol despre asta.

Citiți și O zi din viața unui om tatuat.

skullcandy8

skullcandy11

V-am promis și gifuri, nu? Am făcut chiar și-un clip de prezentare, apropo. Dar pe ăla îl vedeți mai încoloșa, pe vlog.

Dați subscribe aici pentru clip.


Ana, fă ceva cu longboardul. Okay, tango?

Haide să recapitulăm?

Dăm like la Ionuț, la pagina de foto, aicișa.
Dacă vrem căști mișto, intrăm aici.
Dacă vrem ochelari și haine pin-up mergem aici.
Și dacă vrem să vedem niște clipuri cool cu Gheorghe, dăm click și subscribe aicișa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *