Cel mai sincer articol despre Digital Divas

După cum știți sau nu, vineri a avut loc mega -giga-terra- conferința Digital Divas. E al doilea an în care merg și am cam aceeași părere: un eveniment simpatic, păcat de oameni. Fără să mă laud, am câștigat și eu anul ăsta Best New Comer Fashion Blog, locul 3. Ați văzut pe Facebook, m-ați felicitat. Am zâmbit, am băut și-am mers mai departe.
Să vă explic care-i situațiunea la Digital Divas? Se strâng toate gagicile din blogosfera românească pentru a se bârfi între ele. E simplu. Ba că gagica aia e îmbrăcată necorespunzător, ba că îi atârnau șuncile, ba avea freză urâtă, ba era îmbrăcată ca o babă. Felurite moduri de a bârfi.

Mergi la Digital Divas și te întrebi dacă mai vrei vreodată să ieși din casă. E o adunătură de cațe care se urăsc între ele, dar se pupă pe obraz fals ca să mai tragă un selfie și să mai strângă niște followers atunci când se văd. Nu zic că eu nu am fost acolo fix ca să fiu o hateriță, dar am fost acolo în mare ca să mă simt bine și să plec c-un premiu acasă.


Apropo, e primul premiu pe care-l câștig cu blogul și e sort of a big deal.
În afară de bârfă, hatereală și falsitate mai vine cu o porție de speakeri care-și promovează brandul personal în neștire. Unii mai bine, alții mai prost. Unii ar trebui să stea acăsică, alții chiar merită să fie pe scenă.


Am avut răbdare să stau la Esca, m-a suprins plăcut, a fost fun și-a făcut și glumițe. Apoi după Morodan am simțit că trebuie să-mi iau o vacanță undeva, prin Caraibe, ca să mă liniștesc. A vorbit multe, multe inepții, s-a lăudat așa de tare încât am impresia că i-a crescut cumva un al doilea cap din fund. Apoi nici nu am mai avut răbdare să stau să ascult speakerii.

what

Ce nu înțeleg eu e asta: ești BLOGGER, INFLUENCER, RAHAT-PE-BĂȚ popular, dar tu nu scrii articolele, tu nu faci pozele, tu nu editezi clipuri, tu nu scrii scenariile, nici măcar postările de pe pagina blogului nu sunt ale tale, ba MAI MULT, ai un om care-i după tine 24 din 7 care are grijă să fii hidratată. M-a durut viața în mine. Păi, în cazul ăsta trebuia să se cheme Contese Digitale și Prințesele Internetului de pretutindeni.
Apropo de prințese, eu am fost cam așa la începutul evenimentului:


Apoi am mers acasă să mă schimb și mi-am băgat picioarele. Am avut blugi, sandalele mele bocăncioase, un tricou cu motive buddhiste și vesta de blugi pe care o iubesc. Da, aia e vesta mea norocoasă d-aia o vedeți peste tot.
Ce am povestit eu până acum a fost despre conferințe, dar la gală s-a văzut ura adevărată din blogosferă. Asta mă irită pe mine cumva. Okay, we don’t like each other, dar atunci de ce ne prefacem BFF? Ca să ne ofticăm pe cine câștigă și cine nu și ne felicităm fălsuț.
Altă treabă extrem de amuzantă: toate gagicile care au câștigat au avut un acceptance speech învățat pe de rost cumva, de parcă au câștigat Oscarul. Eu m-am dus acolo, am zis ce aveam pe suflet, spontan și i-am mulțumit mamei și lui Ionuț, care-mi mai editează vlogurile.

Ce m-a mai enervat? Nu mai știu cine a urcat amețită pe scenă și a înjurat și i-a sărit toată blogosfera în cap că vai! era beată, ce rușine! Extraordinar. S-a simțit femeia bine sau s-a îmbătat ca să vă suporte pe toate și aburul ăla de falsitate. Aveam impresia că toată lumea era la PMS acolo.

În schimb, mi-a plăcut foarte mult că a fost un cocktail bar de la ABSOLUT unde puteai să-ți prepari singur băutura.

Iar cireașa de pe tort? M-a luat la rost un designer de care nu a auzit nimeni: Cum să ții un asemenea speech pe scenă? E O GALĂ. Și uite cum ești îmbrăcată. Ho, barosane, că nu toată lumea se îmbracă la rochie de nașă și sacou de ginerică. Calmează-ți manboobsurile.

Am găsit și gagici mișto cu care chiar voiam să mă văd, m-am tras prin poze și-am râs cu ele.

13271575_1031101956927799_1896239593_o

Am filmat și un vlog, dar vine mai încolo dânsul. Mai mergem și la anul, poate luăm un premiu mai măricel. De fapt, nu poate, sigur.

P.S: Rochița și ochelarii sunt de la Dystyle.ro. Check them out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *