Să vorbim despre bărbații care poartă adidașii fără șosete și țin gleznele la vedere

Vorbea Neștian ieri despre nenii care uită din motive necunoscute de cercetătorii științifici șosetele acasă, așadar decid, într-o stare de ebrietate avansată probabil, că e în regulă să porți adidașii fără șosete, să sufleci blugii ca să expui niște glezne de gazeluță de toată frumusețea. Să moară vecinii din sat de ciudă, nu altceva.

Nu pot decât să presupun că acești căpriți de silvostepă au foot fetiș. De ce? Există doar un tip de adidași care permit să nu porți șosete și ăia au niște tăieturi speciale, care-i fac să arate ca niște adidași-papuci, cum sunt Furylite, de la Reebok. Dar restul adidașilor nu permit piciorului să respire, iar transpirația este absorbită în material, și-apoi se petrece minunea aia de la căldură: PUȚI. Și puți de la distanță, mielușelule, ca să te alint frumos, că doar e Vinerea Mare.

Și nu vorbesc aici despre hipsterii care își suflecă frumos pantalonii, cum se suflecă dânșii, trag un Vans, o șosetă colorată și gata. Nu, nu. Specimenul despre care vorbesc este exact așa: cămașă mulată pe burtan, pantaloni suflecați spălăciți, adidași din material dur, în care-ți transpiră piciorul și nu poartă șosete. Eventual freză cu țepi.

Mă doare-n fund de stilul tău, sincer îți zic, sămânțarule. Dar cel mai scârbos lucru e să-ți văd cracul epilat, în adidași dă firmă, fără șosețele și cu blugii ăia rupți, suflecați și vai de ei. E scârbix. Măcar ia niște șosete cu Salam ca să fie treaba, treabă. Măcar nu mai sufleca blugii ăia, să păcălești lumea că ai șosete. ORICE! Dar calmează-ți stilul vestimentar că e mai sălbatic decât Natalia Oreiro, în Înger Sălbatic.

Mă uit pe stradă și uneori, de la distanță, arată ca un cârd de flamingo cu capul în jos. Vă place imaginea? Acum gândiți-vă cum flamingo ăia și-au înmuiat capul într-o pungă de pufuleți cu aromă de brânză. FRUMOS?

Oare să încerc să dau alternative la glezna la vedere cu ciorapi fără adidași? Merită? Am uitat să vă zic că asta e ținuta fie ploaie, fie vânt. Acum câteva zile, când era un potop imens de nici Noe nu știa încotro s-o ia, animale d-astea au fost văzute pe străzile Bucureștiului, chiar în plină zi.

Surse sigure spun că ar fi provocat reacții vomitronice și demne de OTV.

Legenda spune că dacă lași pantalonii la lungimea lor normală și porți șosete la adidași, s-ar putea să nu facă mișto de tine bloggerițele.

Apropo, există trendul în afară, mankle, doar că adidașii sunt dintr-un material care lasă pielea să respire. LOOK IT UP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *