Empty20 și Modă, pe bune? prezintă poze dubioase de tumblr

Acum cam o lună am fost cu Sonia și Radu, de la Empty20, să facem cele mai dubioase poze, pe un garaj, de pe undeva de la Aviatorilor. Un loc supersecret și dubios unde ne-am cățărăt, ne-au zburat măștile de plastic, aproape ne-am rupt dresurile, mirosea dubios și oameni își parcau trivial mașinile. Noi ce-am zis? Haide să facem poze aici, dar nu orice fel de poze, ceva să fie scos dintr-un film cu psihopați sau de pe tumblr, direct.

poza 2

Sonia a fost cu ideea, eu doar am venit cu prezența, hainele și vesta mea de blugi, pe care am luat-o de la unul dintre SH-urile pe care vi le recomand cu căldură aicișa. Da, am 2 veste de blugi, ca să vă întrebați de ce le tot port lately. Am 2. Sunt șefa la denim.

Ceea ce a fost la marele fix a fost treaba cu măștile. Sonia a mers și-a luat 2 măști care s-au potrivit la fix cu pletele noastre de dubioase: una de pisică albă și una de vulpiță.

poza 1

Trebuie să știți că nu am putut să stăm serioase decât cam preț de un cadru pentru fiecare poză. Am râs de ne-am prăpădit. Imaginați-vă scena asta: stai la poză, îți zboară masca. Fugi să cauți masca. Iei masca, iar ți-o zboară vântul.

poza 3

Cam cum am făcut pentru poza asta. Bătea vântul ca naiba.

Eu cam prins-o prima oară pe Sonia în discuții am simțit că suntem fix gagicile alea care râd din orice, oriunde, oricând și colaborarea a mers ca pe roate. Eu am ginit-o cu blogul ei uber cool, Empty 20, și-am tras-o de-o mânecuță să facem ceva frumos. Dar fix așa i-am zis. 

Putem spune că e povestea despre cum pisica și vulpea s-au împrietenit la berică, dar am fost atât de absorbite în treabă și cățărat pe garaje încât am și uitat să cumpărăm berulă.

poza 4

poza 5

poza 6

Aicișa e good side și bad side, dar ce păcat că my good side are o mască.13055472_1341474112535767_173111660221577595_n

Dar o pisică albă mai frumoasă ați văzut până acum?

poza 7

Ne tot zicea Radu, prietenul Soniei: “Stați măcar o secundă serioase, vă rog eu!”. N-ai să vezi!

poza 8

poza 9

Cred că a fost una dintre cele mai fun ședințe foto ever. Concluzia? Când faci o colaborare, you just have to be friends first ca să iasă bombă.

Toate pozele sunt făcute de Ciocanul.

Nu uitați să aruncați ochii peste Empty20, și pe pagina lor de Facebook să aruncați în nesimțire cu like-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *