Haosul cumpărăturilor de Paște: Tipurile de gagici care cumpără din Mega Mall

Adevărul e că toate gagicile bune vor să fie înnoite de sărbători, fie că este vorba despre o mamă modernă, o hipsteriță mereu pe fugă, o bloggeriță feșăniostă, o Sporty Spice sau o domniță care stă trei zile în salonul de înfrumusețare, mall-ul e plin de gagici dornice de sesiuni interminabile de shopping.

Eu și cu Ionuț ne-am plimbat prin Mega Mall în week-end și ne-am întâlnit cu toate cele menționate de mai sus, așa că am decis să le prindem într-un vlog funny, să le facem poze și acu am zis să o facem oficial: facem o poveste frumoasă pe blog. Exact cum zic eu de obicei, dacă nu-i pe blog, nu e oficial.

Mama modernă   

mama

Toate mamele care vin în Mega Mall sunt ahtiate după două lucruri: cât de practice sunt hăinuțele pentru ăla micu’ și materialul. Așa că își iau odrasele și le înnoiesc din cap până în picioare. Și nu doar odraslele, am zis că sunt mămici moderne, da? Asta înseamnă că și ele sunt un pic fashion, dar cu ceva pretenții la haine.

Hipsterella

petro

Știi gagica aia care are 10 perechi de Vansuri, poartă mereu pălărie sau șapcă și e lipită de un frappucino, cu lapte de soia și aromă naturală de ghimbir mereu? Și pe ea am găsit-o în Mega Mall. Adicătelea ce? Dacă ești hipster nu ai voie să îți iei longboard-ul și să vii în mall să te îmbraci frumi pentru petrecerea aia obscură la care mergi fiindcă e atât de anul trecut să sărbătorești Paștele în familie?

Bloggerița Feșăn

glamEa e prima în Mega Mall. Știe toate concursurile, toate promoțiile, și-a făcut poze în toate cabinele de probă și a stors și 3 articole despre reducerile respective. Are o grămadă de event-uri la care trebuie să ajungă, că na, doar să fii mereu feșăn e chiar o muncă zdravănă. Mintea ei e ca un generator de ținute și atunci când vine în Mega Mall dă shuffle cu ea prin toate magazinele. Ultimul articol scris? Cum să fii feșăn de Paște.

Sporty Spice

mhm

Nu prea îi pasă ei de feșăn, dar e musai să-și ia o pereche nouă de adidași de alergat sau un echipament sportiv nou pentru când rupe terenul de fotbal sau baschet. Nu iese din șapcă și adidași nici măcar de Paște. O tot freacă maică-sa să fie mai feminină, dar nu-i pasă. Paștele e despre togetherness, iar nimic nu îți dă sentimentul de togetherness mai mult decât să faci sport. Așa că își caută clar ceva adidași pe la Buzz și tricouri pe la Hillfiger Denim.

Dacă tot v-am zis despre tipurile de gagici ar trebui să știți că eu sunt toate. Și mă gândeam să vă anunț un MEGA concurs. Fiți atente și atenți!

Blondina de Salon

blond

A spart saloanele de înfrumusețare din Mega Mall. Gene false, unghii, solar, vopsit, epilat tot tacâmul. Și evident că la sfârșit a dat-o în shopping. Normal că are nevoie de haine dacă tot arată atât de bines. A rupt cardul în două, dar merită orice ca să arăți bine, nu? Și-a luat și adidași cu sclipici, și tocuri cu paiete, și o fustiță frumoasă. E pregătită să strălucească ca un diamant mai ceva ca Rihanna.

Că tot vreți voi să vă înnoiți de Paște. Nu de Paștele căluților, desigur. În perioadă 16-30 aprilie dacă mergeți în Mega Mall și faceți cumpărături în valoare de 250 de lei, mergeți cu bonul la InfoDesk, nivelul 0 și intrați într-o tombolă pentru adidași sau pantofi super șmecheri. Dau 150 de perechi adică vreo 10 pe zi.

Indiferent că ești mama, o sportivă, bloggeriță cu frappucino, hipsterella sau o blondină de salon de înfrumusețare, nu strică o pereche frumoasă de pantofi, nu? Ce zici, Cenușăreaso? Te bagi?

V-am făcut și un vlog frumos, mai jos. Nu uitați să dați subscribe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *