Despre zodiac: Cam cât de tare ar trebui să credem în zodiac

Cam cât de tare ar trebui să credem în vampiri? Și, totuși, sunt oameni obsedați de OZN-uri, care cred cu tărie că au fost răpiți de câteva ori, ba chiar că s-au făcut experimente pe ei.

Știți că am secțiunea de Zodiac. Tot scopul este de a arăta că orice porcărie scrisă online poate să ți se potrivească. Sunt toate inventate și parodiate la greu și, totuși, TOTUȘI, sunt oameni care CHIAR cred că sunt reale. Care zic că-s vreo Mafalda, sau vreo Urania.

Știți pozele alea pe care le găsim pe tot Internetul? Poze care mi-au bruiat Newsfeed-ul și chiar m-au făcut să chicotesc de câteva ori? NUUUU? Să vă arăt:

Nu le știm cu toții? Și mai găsești câte una: CE FEL DE GAGICĂ EȘTI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE.

Bine, boss. Să lămurim niște treburi. Cum zicea un amic internaut, să îți ghidezi viața în funcție de cum sunt poziționate planetele, când e Mercur în Retrograd, ora la care te-ai născut, ziua în care te-ai născut e o totală abureală.

Da, recunosc. Îmi place să citesc chestii despre zodia mea, Peștișori. Îmi place, dar asta nu înseamnă că:

a) Sunt neapărat adevărate pentru toată lumea;

b) Mă ghidez după ele;

c) Îmi trăiesc viața în zodiac;

d) Dacă ești o zodie care nu-mi place mie nu o să mai vorbesc cu tine;

e) Printre primele întrebări pe care o să ți le adresez: CE ZODIE EȘTI?

Ce-a zis el.

Să vorbim despre ce zice zodiacul despre mine. Sunt zodia Pești, născută pe 13 martie 1990, la ora 23:45, deci am ascendent în Scorpion. Ăștia zic așa:

ascendent

Aș vrea să subliniez partea asta: PERSOANELE CU ASCENDENT ÎN SCORPION SUNT FIE LINIȘTITE, FIE ZGOMOTOASE. Wow, ca toată lumea! 

asc fiz

asc mental

Nu m-au nimerit nici aici. Sunt o lașă care poartă armură de curaj, nu sunt deloc practică, sunt la fel de îndemânatică precum o gâscă și nu mă pricep la afaceri DELOC. Comerciant de lichide? Se pune când fur berea de la cineva, la un concert?

CHIRURGIE? Mi-e frică de pocnesc.

Ce am vrut să demonstrez aici? 

Am mai zis treaba asta în vreo 1392 de articole scrise despre zodiac. Dacă oamenii se simt bine când se identifică cu anumite trăsături, dacă viața lor se ghidează după cine e Scorpion și cine e Vărsător, SO BE IT. Bravos, dar eu nu sunt așa.

Am câteva chichițe care s-au aplicat. E drept. Dar personalitatea cuiva nu depinde de zodia în care se naște.

personalitatea

BUN! CONDUITĂ! ANTURAJ! CULTURĂ!

Personalitatea nu e determinată, deci de zodie.

“Orice comportament si orice gandire sunt caracteristice persoanei si () sunt unice pentru aceasta.”

Nu ai cum tu și alți nativi din Pești SĂ FIȚI LA FEL! E imposibil. Avem alt pachet genetic, alte personalități și temperamente.

Calmați-vă cu zodiile și tratați-le ca pe o joacă. E frumos să aparții, dar mai frumos e să fii un INDIVID. AL TĂU. UNIC. PLEONASME CU CARE VĂ SCOT OCHII.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *