Mic ghid de agățat fetele pe Facebook

Salutare, băieți! Cu voi vorbesc acum. Știu că nu am mai vorbit de mult, dar cred că e cazul să avem o discuție pseudo-serioasă. Cel mai simplu lucru din lume e să agăți gagici pe Facebook și nu cu vrăjeli de small talk sau cu vreo piesă de hipstereală. Nu, nene. 

Haideți să vă prezint un ghid pas cu pas prin care puteți ȘI VOI să agățați fete pe Facebook.

Întâi să vorbim despre așa NU:

 • dacă-ți place o tipă de pe Facebook și nu ai văzut-o în realitate, ai șanse să ți-o iei fix peste față dacă o chemi direct la tine. Ce-ai? Ești prost, mami? Sigur că vine o gagică pe care n-o știi la tine acasă, tip pe care-l știe de pe o rețea de socializare. Cum să nu? Fix în mijlocul nopții, vine în Ferentari să beți o țuică și să mâncați slană unul de pe celălalt.

 • dacă vrei să intri în vorbă cu o tipă de pe Facebook și începi cu treaba aia vomitronică BUNĂ, CF? așteaptă-te să nu primești răspuns sau MAI RĂU să-ți zică BINE.
 • dacă ai pornit o conversație și începi cu întrebările alea pe care ți le puneau adulții când erai copil și mergeai în vizită, mai bine închizi Facebook, închizi calculator, închizi lumina și te bagi la somnic.

 • dacă începi conversația cu o glumă proastă, în special cu o tipă pe care n-o cunoști, s-ar putea să iei fix MUMU. Adică pa. Cine știe în ce stare e gagica asta. Poate e tristă, supărată, nervoasă. Și te trezești tu ca un troll prost să te bagi în seamă. Chilleanu că ți-o iei.
 • stalkăreală. Situație: tu, gagiu de pe Internet, îi spui unei tipe total necunoscute ceva dubios, de stalker. Gen, mai știi când ai postat anul trecut piesa aia? Uite, nenea ăsta a scos altă piesă. DA, ȚEAPĂ.
 • like-uri multe și mai ales like-uri la postări din 2010. Ce-ai, ești prost? Ai scăpat la detergent? Dacă-mi dai like la postări de acum zece ani o să încep să mă gândesc că ești atât de obsedat de mine încât mi-ai răscolit în analele Facebook-ului și-ai dat peste poza aia cu mine când eram beată în Vamă în timp ce ai dat o mare labă la celelalte poze. Să vorbim? Sigur. Block.

Sfatul lui Gheorghe?

 • Dacă îți place o tipă și-ți plac pozele nu o umple de like-uri la poze. Nu câte 10. Dă și tu câte 2, sau poate, în cel mai rău caz, 2 pe zi. Nu vrei să o stresezi. Sau să pari vreun obsedat.
 • Uită-te la ce postează. Toată lumea are un pattern: fie că postează muzică de la o trupă, fie că e pasionată de desen, filme, scris, supereroi, pisici. Uită-te ca lumea la ce postează și gândește-te la ceva simpatic cu care să intri în vorbă. Poate ai și pisică. Aruncă un fun fact. Intrî in discuție pe temele ei preferate. Poate chiar aveți ceva în comun.

 • Complimentele nelibidinoase și din corason merg întotdeauna. Dar puțin neutre. Gen: Nu credeam că mai găsesc gagici cu gusturi bune în muzică pe Facebook. 
 • Dacă i-ai dat toate indiciile posibile că o placi: ai dat like-uri, ai comentat (nu abundent) și vezi că ea nu zice nimic, spune tu ceva că nu-ți scadul gradul de mascul alfa. Fetele apreciază asta.
 • Și nu contează că nu ești un tip super simpatic. Fetele sunt dubioase. Azi ești urât pentru ele, mâine le spune prietenelor că PARCĂ MERGE. Și tot așa. Important e să fii amuzant și în limita bunului simț de TEASER.
 • Învață să susții o conversație. Dacă vorbești monosilabic o să fie interpretabil. NU LĂSA TIPELE SĂ SE PANICHEZE. Cum ai început cu secătura, ai pierdut-o. ABORT MISSION!
 • Chiar dacă nu v-ați văzut vreodată și ți se pare că-i supărată sau că are nevoie de ceva, ajut-o așa PRO BONO. Fii băiat de gașcă. Fetelor le plac băieții care le ajută. Chiar dacă-s ele femei independente, mai au nevoie de-un umăr pe care să bocească. Chiar dacă virtual.

 • Găsește momentul potrivit în care s-o întrebi pe gagică dacă vrea să iasă. Vezi și tu. Citește și fii atent la conversație. Gagicile au obieceiul ăla prost să îți zică programul sau ce fac în weekend sau ce planuri au. Sau cât de obosite sunt. Caută portița și întreab-o.
 • Nu stresa. Dacă vezi că nu mai zice nimic, las-o. O să se panicheze ea că nu îi mai zici nimic și o să revină situația la normal.
 • Învață să scrii corect. Dacă începi cu ke faki, uiți să pui un PE înainte de CARE, scrii VROIAM, decât în loc de doar, nu ai idee câți de i trebuie să folosești, vezi că există O TREABĂ NUMITĂ GOOGLE. Verifică tot ce scrii. Fetelor le place asta.
 • Dă-le câte o piesă. Dar să fie așa cu dedicație subtilă. Și vezi să se potrivească cu stilul lor muzical.
 • Fă glume din serialele preferate. Dă cu poze, cu citate, cu muzică de acolo. Orice.

Sunt muuuult mai multe sfaturi, dar astea sunt așa de bun simț.

Acum că te-am ajutat, măcar 10%, pornește-ți aventura în agățarea peștoaicei potrivite. Vezi că are balta pește, dar are și mulți pescări nepricepuți, deci șansele după ce asculți de sfaturile mele s-ar putea să crească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *