Bloggerițele de feșăn și frigul de afară: Baba și mitraliera

La mulți ani 2016! ARTIFICII ȘI EXPLOZII! Fericire și bullshit. Ei bine, puteam eu să nu intru în 2016 fără să fiu o răutăcioasă nesimțită? Deși, dacă stai bine să te gândești, și ca să intru și eu în aerul ăla de New Year, New Me, acum sunt mai degrabă o mamă îngrijorată.

Până când am devenit o babă înfrigurată, adică pe la vreo 21 de ani, eram și eu pe vremurile astea în fustă cu dres mai gros, sau în rochie cu dres mai gros, dar trebuie să subliniez că dacă ies pe vremea asta demnă de o nouă Era Glaciară afară scopul meu este să arăt ca un sac umblător, dar sexy sigur pe sub cele 1500 de straturi de haine.

Și am ajuns eu acasă după un Revelion frumos și haotic și mi-am intrat în rutina de scroll prin Newsfeed. Ce îmi este așternut pentru niște ochi neprihăniți de blogger: gagicuțe feșăniște care ne arată top 5 ținute de purtat pe vremea asta.

Fetelor, iarna asta se poartă blăniț, cu fustiț, cu vestuț, cu AIDACUCUMEUMIAINGHETATGOGOASA. Am văzut cel puțin 5 bloggerițe îmbrăcate ca de o toamnă nițel mai rece, poate chiar o primăvară uneori, care se jucau cu zăpadă și vorbeau cu miere despre un Winter Wonderland. În ședințele alea foto sigur le-a înghețat piersica și creierul pentru că aparent toate ne învață cum să facem pneumonie și cistită.

Mă, fetiț dulciț, păi îmi iau trei rânduri de haine și-o geacă super căptușită cu lână, ciorapi flaușați, căciulă, o să îmi cumpăr și mănuși, și eu tot mor de frig. Voi?

Fete cu iz de feșăn și miros de inconștiență, vă doresc din tot sufletul să vă vadă mamele voastre postările ca să vă ia la rost. Mai ales astea cu pulovere crop top, acoperită de o vestă cu blăniță. Aia e ținuta, da. Sau astea care încă vi-o ardeți în paltonaș cu o eșarfă.

Ar trebui să vă dea și o listă de medicamente pentru răceală că doar aia e, baba suferă la frumusețe și poate să îi înghețe nițel și silicoanele pe vremea asta minunată, dornică să ne cuibărim toți la noi în peșteri și să hibernăm până la iarnă.

Eu ce mă fac cu voi care arătați perfecte sub un pic de zăpadă, acolo în curte la iub, pe care-l torturați să vă facă pozici, îmbrăcate cu 1 cm de haine. Păi cum? Cum facem noi views dacă nu arătăm o burtă goală, o țâțișoară, un crac? Trebuie să arătăm ce mult iubim iarna și cât de mult o așteptam ca să răcim la ovare, nu?

Aș vrea să mă contactați ca să vă explic eu cum m-a învățat mama că trebuie să fii feșăn iarna. Vedeți că aveți informațiile mele pe pagina Despre mine.

Comments

  1. […] că mai ieri mă luam de bloggerițele de modă care se îmbracă subțire? Na că m-au blestemat domnițele așa de tare că am răcit chiar dacă m-am îmbrăcat ca un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *