Cel mai tare gadget pentru piţipoance sclipicioase

De când n-am mai scris eu un articol de #TechPentruFete, dar de data asta va fi unul scris pentru sora-mea geamănă, Blondy4u. Dacă nu ştiţi cine e, eu vă las aici vlogul cu ea:

P.S: Nu uitaţi să daţi subscribe la vlog, aici.

Este fufa din mine, de fapt. Aşadar, articolul ăsta de astăzi este pentru fufa din tine. Atunci când îţi plac accesoriile bling-bling, iese fufa din tine la joacă. Vorbim despre un tracker pentru fitness, de la Misfit.

Când te gândeşti la un tracker, te gândeşti undeva prin zona asta, nu?

Ei, bine, nu. Pentru că soră-mea atunci când merge la sală se machiază, îşi face părul şi îşi trage colanţii ăi mai buni, de la Adidas, care-au costat-o cât un salariu de-ale ei, ea are nevoie şi de o brăţară bling cu care să se laude printre celelalte piţipoance. Păi, dar ce? Ea o fi mai proastă, fată?

Haide să vă arăt despre ce vorbim.

Da, bila aia aurie de ghiolbancă este un fitness tracker.

Poţi să o porţi atunci când faci clasicul sport de-a ridica ceaşca cu Lavazza la gură, alături de sportul pe care îl faci când dai paginile revistelor de femei. Citeşti horoscopul? 10 calorii pe zodie.

Poţi să porţi bila asta şi la gât ca să îţi arăţi valoarea. Mai ales când faci sportul clasic al alergatului pe toace.

Desigur vă întrebaţi de ce e atârnat de lanţul de la WC, nu? Sau doar mie mi se pare. Apropo, cum faci tu sport cu ăla la gât? Abdomene nu poţi. Să alergi e incomod că doar zăngăne drăcovenia asta.

A apărut de fapt în septembrie 2014, dar cică, potrivit Mashable, în curând o să intre pe piaţă.

Sau poţi să-ţi iei smartwatch-ul ăsta cu Swarovschi:

Să vă dau specificaţii la ăla de mai sus?

Monitorizează somnicul, câţi paşi făcuşi, calitatea somnului şi câte calorii ai ars. Trebuie să schimbi bateria o dată la şese luni, dar mai bine vorbeşte cu un nene care a mai schimbat bateria. Soră-mea are unghii false, abia poate să deschidă uşa la casă.

De ce să fiu rea acum? De fapt, tracker-ul Misfit Flash s-a cuplat cu Baublebar şi l-a accesorizat ca să arate ca o lustră renascentistă, care acum se află atârnată în casa vreunui interlop.

De fapt, am descoperit descrierea perfectă, e fix ce-ar cumpăra un interlop gagică-sii proaspăt ieşită de pe câmpul muncitoresc de la Griviţei.

Vine în două opţiuni: lanţ şi brăţărică.

Lanţul Helena BaubleBar şi brăţărica sunt amândouă 69,99 de dolari, asta include Misfit Flash-ul.

O să puteţi să le cumpăraţi începând cu 29 noiembrie.

Gâdilaţi-vă piţipoanca interioară cu fitness trackerul Ghiolbanca 2016.

Sursă info şi foto via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *