Ce costum de Halloween ți se potrivește în funcție de zodie

Știu că vă așteptați să fac articolul ăsta, mai ales că e săptămâna a doua din ediția specială de Halloween a blogului.

Și zodiile se costumează, nu?

Dacă vreți să mai citiți și alte zodiacale, mai puțin ezoterice, intrați aici.

Berbecii se transformă-n Vârcolaci 

Știm că sunteți așa de încăpățânați, dar și nițel narcisiști. Ați văzut Twilight sau Teen Wolf? În niciunele vârcolacii nu stau îmbrăcați. Așa că încordează-ți mușchii, bagă niște sală, rupe niște blugi mai vechi, rupe o perucă în bucăți și lipește-o pe tine cu superglue. E doar o scuză ca să arăți tuturor ce sexy ești tu. Berbecul își mai schimbă coarnele, dar năravul ba.

BAAAA

Taurii sunt religioși

Voi o să faceți cei mai mulți bani de Halloween. Dacă vă văd babele pe stradă s-ar putea să vă umpleți buzunarele și să aveți suficienți bănuți ca să vă rupeți țestele prin Kulturhaus. Dacă nu găsiți un magazin de preoțisme, cel mai bine prindeți un preot, dați-i cardul și Dumnezeu o să rezolve restul treburilor. Pentru fete, la ce vă așteptați? Evident că măicuțe sexy. Așa a vrut Domnul.

Gemenii sunt Two-Face 

Dacă nu-l știți pe Two-Face, este Harvey Dent, din Batman. E un fost avocat care-a fost implicat într-un accident, în care jumătate de față i-a fost arsă. Așa sunteți și voi. Mai ales că ați stat prea aproape de tăntuța care prepara shoturile alea flambante. Se mai întâmplă dacă starea de ebrietate e la fel de mare precum rata criminalității din Gotham.

Racii sunt Mica Sirenă

Da, știu, știu la ce vă gândiți tipilor. Dar ce mare lucru? O perucă e 40 de lei la metrou. Luați o scoică din colecția veche pe care o aveți de la 5 anișori, de atunci de când vă jucați cu știți voi în nisip, blugi albaștri și machiați-vă frumos. Pentru fete? Cum ziceam, e chiar și mai simplu. Îndrăgostiți-vă de un tip cu care nu puteți să fiți vreodată și cedați tot ce vă definește ca să fiți cu el. Ah, da. Sigur. Și costumul menționat mai sus.

Leii sunt Pisicuțe

În cazul băieților, cel mai simplu e să fiți Simba. Dar asta se rezolvă direct din machiaj pentru tipii bărboși. Rugați o fătucă frumoasă cu skillsuri de machiaj să vă facă năsucul maro. Hăhă. Iar pentru fete, mai are rost să vă explic când tot ce vezi pe străzi, în cluburi, pe Facebook de Halloween sunt pisicuțe?

Fecioarele sunt Harry Potter

Pentru că știm sigur că Harry Potter nu i-a tras-o lui Hermione. Așadar e pur ca lumina lunii care-i strălucește pe trăsnetul din frunce. Fecioarelor, vă dați cu creionul pe frunte, faceți acolo un fulger, furați ochelarii de la buni, un halat de baie, rupeți o crenguță și gata. Alcolohomora?

Balanțele sunt Buddha

Sunteți așa de echilibrați încât ar trebui să vă îndopați toată săptămâna, să vă îngrășați cel mult 5 kile, să vă radeți în cap și să împărtășiți tuturor părerile voastre cu privire la pace interioară, exterioară. Mai ales, vorbiți despre faptul că shaorma este de fapt o masă echilibrată.

Scorpionii sunt din Mortal Kombat

Voi oricum sunteți luptători. Cred că era de așteptat să fiu evidentă. Scorpion din Mortal Kombat vorbește întruna în timpul bătăii. Așa și voi. Costumul e mai complicat, dar cred că o rezolvați cu niște carton pe care-l colorați și-o oală de inox. Nu uitați bocanci și să țipați la fiecare om care vă pune orice întrebare. GET OVER HERE!

Capricornii sunt vampiri

Voi sunteți vampiri. Dar nu orice vampiri, ci ăia cei mai nașpa din Twilight. Căutați sclipici pe la magazinele de copilași, faceți baie în el. Trageți o cămașă pe voi, blugi, bocanci, luați lentile urâte și ridicați-vă nițel părul în cap. VOILA! Nu mâncați usturoi că o să vă dați de gol că sunteți oameni.

Săgetătorii sunt Hercule 

Sau orice zeu/zeiță. Știm că vă credeți zeii Olimpului, dar trebuie să vă anunț că în România nu-i niciun Olimp. Avem doar vârful Omu. Așa că luați un cearșaf alb și prindeți-l c-o curea aurie în brâu. Nu uitați să furați sandalele gladiator de la vreo fashionistă.

Vărsătorii se transformă-n BEȚIVI

Dar nu trebuie doar să vă îmbătați. Ochiți bețivii din cartier, copiați-le stilul, cumpărați o sticlă de bere ieftină și învățați-le comportamentul. Puteți s-o luați ca pe un experiment social. De fiecare dată când trece o partidă bună pe lângă voi, scuipați semințe și fiți libidinoși. Atât! În rest, fiți naturali. Și împiedicați-vă mult.

Peștii sunt polițiști

Nu de alta dar de fiecare dată când deschideți gura, oamenii sună la Poliția Glumelor. V-ați gândit voi mai bine să fiți chiar Strike Force-ul de la Poliția Glumelor. Vă îmbracați în polițiști normali, doar că aveți cărticele de bancuri la voi. Așa sigur agătați în seara de Halloween. Iar tipele? Evident că polițiste sexy.

Sursă foto principală via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *