9 motive să te combini cu un Leu

Știu că n-am postat săptămâna trecută despre regele junglei, dar m-am gândit să mă revanșez săptămâna asta. Într-un final am ajuns și la el, cred că am o afinitate specială pentru Leu sau doar legea atracției mă duce în direcția laudei când vine vorba de el.

Acum luați de citiți și voi niște motive bine întemeiate ca să vă luați unul cu coamă.

Nu uitați, că am discutat și despre:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

1. Cu toții suntem ahtiați după oamenii ăia cărora le iese încrederea în sine prin toți porii. Ăia care par să nu aibă niciodată emoții, de parcă totul e sub control, genul ăla de persoană pe care o vezi într-un bar uitându-se prea senzual la tine. Stai chill, e sigur Leu.

2. Chiar dacă e cam bufon uneori, îi place să fie în centrul atenției, e super carismatic. Cred că e primul lucru pe care-l zici când întâlnești un Leu. Ca să vorbesc în termeni de oameni bătrâni, nenea Coamă îl are pe vino-ncoa’.

3. Dacă ai văzut toate desenele cu lei, o să îți dai seama că are inima mare. Așa mare încât ar hrăni toată populația muritoare de foame din lume. Te-ar ajuta cu orice și-ar da și coama de pe el pentru tine. Dar să nu-l iei de fraier, că imediat i se ridică și coama, și coada, și pleacă de tot. Și cu tine, și cu sentimentele tale.

4. Are curaj. Da, știu. E un clișeu ambulant. Leul neînfricat. Dar chiar așa e. Cu el mergi până la dracu’ în praznic, și înapoi. Asta dacă nu-i intră o așchie în lăbuță. Atunci are nevoie de susținere și respect. Scoate și tu așchia aia că nu e greu. Sau scoate-ți bățul din fund și mai apoi așchia lui din lăbuță.

5. E prea ambițios și carierist. Îi place foarte mult să crească în toate părțile posibile. Ăsta nu știu cât de motiv bun e să te combini cu el. Doar dacă îți plac oamenii responsabili, cu țeasta pe umeri și-o coadă lungă cu care omoară muștele din când în când.

6. Mereu își face el cumva apariția, sigur îl ții minte. Nu-i place să fie comun, sau considerat mediocru. D-asta face lucruri spontane și gesturi mai mare decât ego-ul lui. Că există și ăla. Doar are cu ce.

7. Dacă-ți plac narcisiștii, ia-ți un Leu. E în stare să facă sex uitându-se în oglindă. Cu tine de mână.

8. E un artist. Trebuie să îl înțelegi. Le face pe toate. Și chiar dacă domeniul în care are el treabă nu e chiar artă, face el cumva să pară a artă.

9. E sincer, chiar dacă te doare. Nu poți să-l întrebi vreodată dacă blugii ăia te fac grasă. Sigur o să te enervezi.

Rezumat: Curajos, carismatic, ambițios și mare, dar mare vrăjitor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *