9 motive să te combini cu un Rac

Am vorbit despre Berbecii încăpățânați și sinceri, despre Gemenii schimbători, despre Taurii fermi, acum vorbim despre Racii familiști și feelingoși. De ce să te combini cu un Rac? Păi stai așa, îți zic imediat.

1. Racul e mama răniților a zodiacului. Dumnezeu știe de ce le place să asculte atât de multe bălăriile altora, dar dacă chiar ai nevoie de-un om care să asculte prostiile tale, atunci ia de mână primul Rac.

2. Ăsta are complexul ăla de salvator. Lasă că te ajută el, te ocrotește, o să aibă grijă de tine. Vorbești cu un Rac trei minute și deja se gândește cum o să îi cheme pe copiii voștri.

3. Apropo de copii, pentru ei cea mai importantă treabă e familia. Le pasă de familie și mai apoi de restul, carieră, de ei sau alte chestii adiacente.

Eu deja m-am îndrăgostit de Rac. Mă ascultă cât vorbesc ca un titirez. Mă ajută. E implicat. Vrea familie.

VREAU 10 bucăți, vă rog!

Aveți și pe roz?

4. Are imaginație bogată. Dar atât de bogată încât trebuie să o țină tot timpul sub control. Mai scapă câteodată și-l auzi cum îndrugă bazaconii demne de Codul lui Oreste.

5. V-am zis că e super feelingos? Gândește cu tic-tacul. Se ghidează foarte mult după ce-i zice inima aia nebună, mai apoi după rațiune. Se lovește cu creierul de pereți, dar cine l-a pus, mă? E un sensibilos, d-aia.

6. Îi place să-l lauzi. Ăsta nu-i un lucru neapărat rău. Dacă îi place să fie lăudat de alții și nu se laudă el cât e ziulica de lungă. Îți dai seama cât de ușor ajungi să obții ce vrei de la un Rac dacă-i gâdili cleștii cum trebuie?

7. Dacă tot l-am lăudat atât să vă zic și defectele: E OFTICOS NEVOIE MARE! Băi, dar ce se mai supără! Le ia personal, devine ciufut. Gata, avem o problemă! Ca să nu mai zic că ține el minte când ai făcut nu-știu-ce și are grijă să îți amintească cel puțin o dată la 3 minute.

8. Pentru că are o imaginație bogată mai e o problemă: devine paranoic. Așa se întâmplă când gândește prea mult, dar dacă-l scoți ușor ușor din gânduri, se relaxează. Îi e doar frică să nu piardă persoanele la care ține.

9. Altă dudă, vrea să aibă ultimul cuvânt. Și ce dacă, mă? Dacă e tot ce văd eu mai sus, lasă-l să închidă el conversațiile. Mare brânză.

10. Are o intuiție prea prea bună uneori. Și mereu se ia după intuiție în chestiile pe care le face, uneori îi merge binișor, alteori iese rănit. Dar e (d)RAC, își revine el. Plaja are mult de oferit.

Racilor, săriți cu share-ul, dacă puteți de clești!

Sursă foto principală via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *