Anonymous i-a dat mucul lui Kanye West

Nu sunt genul care comentează neapărat ce se întâmplă cu celebritățile astea, deși am mai scris despre Iggy, Jennifer Lopez și Beyonce, poate și despre Madonna, Miley Cyrus, Nicki Minaj. Okay, s-a stabilit. Sunt genul care comentează. Dar, de data asta, jur că hacktiviștii de la Anonymous au dat fix unde doare.

În clipul de mai jos, care are 7 minute și-un pic, nenii i-au spus lui Kanye că e un tâmpit arogant, care promovează faima prin nuditate, denigrează imaginea femeii pentru tinerele domnișoare, viitoare femei. Și că-l doare în fundul lui Kim de oameni.

Lovesc în Kim Kardașianca, asta-i clar. Doar o și zic. Îl acuză că se mândrește cu posteriorul doamnei sale peste tot, ba chiar îl îndeamnă să facă un portret de familie, în care să-și arate toți Weștii posterioarele pentru posteritate.

Băi, adevărul ăsta e. Nu poți să pretinzi că ești Einstein, că ești Michelangelo, că ești un renascentist. Cum zic și ei, oamenii ăia au lăsat ceva în urmă, pentru umanitate. They made a difference. TU CE-AI FĂCUT?

Ai propria linie vestimentară și te iei de diverși doar ca să câștigi și mai multă atenție? Nu ești Dumnezeu, nu ești unic. Ești exact ca Nicki Minaj, ca Rihanna, ca restul artiștilor care-și vând trupul și promovează unhealthy body image prin rândul puștanilor.

Poate că ți-ai vândut sufletul Iluminaților, dar nu faci parte din rândul capetelor luminate. Singura lumina care-i pusă deasupra ta e aia de la reflectoarele pe care e clar că le ai în sufragerie, pe lângă butonul de Aplauze, pe care apăsați când tu, când Kimișoara în momentul în care spuneți o glumă bună, genul de glumă la care râdeți doar voi.

Cu ce nu sunt eu de acord în clipul ăsta este aducerea în discuție a mamei lui Kanye, care nu mai printre noi. Aia a fost o lovitură low, nu mă așteptam să fie așa din partea unor presupuși intelectuali. Pentru că oricât de bine ne-ar crește părinții, anturajele ne schimbă. Iar dacă nenea Kanye a umblat cu familia lui Kim sau cu alde vedete închipuite e clar că devenit egocentrist. Nu e neapărat vina mamei. Poate că maică-sa i-a zis că e special, că e inteligent, că e un geniu. Dar să fim serioși, multe mame fac asta și nu văd o mie de Kanye West în lume.

Vă mai spun un lucru și apoi vă las cu clipul, mi-a plăcut presupunerea Anonymous cum că nici măcar nevastă-sa nu-i mai suportă personalitatea și laudele. Aia a fost tare.


Jesus Walks, Kanye. Dar nu ești tu.

Imagine principală via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *