Nu-ţi face chestia asta la buze!

Dragi prieteni, trăim într-o epocă în care MAI MARE înseamnă MAI BINE. Funduri mai mari, sprâncene mai mari și buze mai mari. Cam astea sunt standardele penibile ale societății în care trăim. Cel puțin, noile standarde. De fapt, atunci când zic noi, sunt la fel de noi ca silicoanele Madonnei. Hăhă.

Deja știm că putem să ne facem operații estetică sau să băgăm niște implanturi mari în fundulache, cum are Kardașianca, Minaj sau Azalea. Iar sprâncenele poți să le mărești prin creion, pudră și poate un tatuaj dacă te simți curajoasă ca o amazoană. Dar buzele! DOAMNE FEREȘTE! BUZELE! Implanturile de buze și injecții deja există de mai mult timp, dar dacă vrei o soluție mai permanantă pentru bootyckul tău?

Cică-i o compania care se cheamă Fullips Enhancers și ăștia au creat un produs care să vă ajute, mă, fetițelor din clanul lui Pițiponc. Cică au creat niște treburi care au un efect de aspirator și vă aspiră buzele până se umflă.

Da, ai înțeles bine. Îți maltratează buzele, ți le umflă și poți să speri la Domnul Nostru Iisus Hristos că o să îți rămâna așa pentru tot restul vieții tale plictisitoare.

Puteți vedea:

Chiar dacă pare ridicol, treaba asta durează cam câteva ore. Cel puțin așa susține fiica creatorului aparatului ăstuia care ne duce cu gândul la o suzetă. Pare bizar la câte tertipuri apelăm ca să arătăm în conformitate cu societatea Hollywood în care trăim. Cică Fullips vine în mai multe mărimi și forme ca să îți facă buzele după cum îți poftește inimioara. De la Buzată Notorie la BOTOX, tati! Are de toate pentru toate!

Acum, dacă te gândești că e prostie totală treaba asta, stai chill. Poți să încerci procesul DELOC complicat de mai jos. E de makeup, nu trebuie să îți bagi bootyckul într-un stup cu albine.

Capture

Legat de acest tutorial MINUNAT, mie îmi vin niște întrebări în cap:

1. Cum mănânci?

2. Dacă te ștergi din greșeală la gură? Dacă strănuți?

3. Dacă te ia cineva mai strâns în brațe și îi murdărești hainele?

4. Cum te săruți?

5. CUM RESPIRI?

Lăsând totul deoparte pentru o secundă, toate astea par prea mare chinuială: botox, injecții, suction shit, tutorial de buze. Dă-o dracului! Bucură-te de buzele tale. Nu cred că merită să te duci la baie din două în două ore ca să îți aplici aparatul ăla sau să îți refaci machiajul.

Și dacă tot vrei buze mai mari, ia ascultă de niște sfaturi de la un specialist:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *