Articol de Black Friday: Spune-mi ce ruj foloseşti ca să-ţi spun cine eşti!

E Black Friday şi-s multe multe oferte, fetelor! La haine, la farduri şi la ce vă zvâcneşte vouă estrogenul. Aşa că, eu m-am gândit că mai bine vă fac ceva amuzant în toată îmbulzeala asta de Black Friday. M-am gândit să vă fac nişte personaje în funcţie de rujul pe care îl folosesc. Orice asemănarea cu realitatea este pur coincidenţă. Calmaţi-vă! 

1. Bombonica la sală

sheDSC_0187

E toată roz, e dată cu ruj, gloss, probabil că poartă Nike Air Max tot roz, totul e roz. Nu a venit să facă sport, a venit să se prefacă. Cel mai probabil, îi plac steroidaţii şi transpiraţia.

Dacă vreţi şi voi botic roz, eu vă sugerez rujul-gloss pe care mi l-am comandat de pe cupio.ro. E super cool şi e redus de Black Friday, exact. Îl puteţi cumpăra de aici.  E doar 10 lei. 

Pe lângă asta, eu m-am mai dat cu un anticearcăn tot de pe cupio.ro, pe care-l puteţi lua de aici. E 8 lei. Ofertă, fraţilor. 

2. Moartea-n vacanţă

sheDSC_0191

Ştii că fata asta dacă se uită la tine, te săgetează cu privirea. Nu pentru că e urâtă, ci pentru că-i prea întunecată. S-ar putea să te sperii de ea pe stradă pentru că te temi că o să-ţi mănânce inima cu un extraterestru care-i iese din stomac.

Dacă vreţi buze negre, nu daţi banii pe ruj de la Chanel. Serios acuma. Dacă aveţi un contur de ochi şi daţi un gloss peste e perfect, iese exact ca-n poza asta. Să vă zic de unde luaţi creionul?

Puteţi să îl cumpăraţi de aici, e doar 4,90 lei. Chilipir, tati.

3.  Extraterestra simpatică

sheDSC_0199

Fata asta se dă cu rujuri dubioase, îşi face freze tâmpiţele şi se îmbracă cum o taie ţeasta intergalactică. O găsiţi la concertele de dubstep sau orice muzică electronică. Nu ai cum sî n-o vezi.

Rujul bănuiesc că ştiţi că l-am luat de la metrou, de la Iancului, dar mă ustură buzele destul de tare şi sunt convinsă că e făcut din highlighter.

Dar, ce pot să vă sfătuiesc este să folosiţi fardul ăsta de pleoape, albastru. Pe dânsul îl puteţi cumpăra de aici, e doar 17,90 lei. V-am spus că e de fapt o trusă? 

Şi pot să mai adaug că m-am dat cu rimel în toate pozele, pe care-l găsiţi icişa cu doar 14 lei.

4. Bibliotecară porno 

sheDSC_0206

Te dai cu ruj roşu şi te îmbraci ca o bibliotecară sexy? E clar, asta-i categoria ta. Şi dacă vrei un ruj şmecher cu care să te dai în bibliotecă, poţi să-l încerci pe ăsta, costă doar 9 lei. 

5. Madonna Modernă

sheDSC_0213

 

Fetei ăsteia îi plac frezele din anii’80, cămăşile colorate şi rujuri care se purtau atunci. Stai chill, fata mea, se poartă şi-n 2014. Ăsta al meu costă doar 9 lei şi poţi să ţi-l cumperi de ici.

O să fac multe articole de Black Friday, aşa că staţi cu ochii pe mine şi cu mâna pe carduri. Vă bag cele mai tari oferte, da? 

 

Comments

  1. […] Black Friday, da, domne’ durează şi o săptămâna la unele branduri şi site-uri. Cum ziceam, e Black […]

  2. […] aici, dacă vreţi oferte de pantofi şi botine, intraţi aici şi dacă vrei cosmetice, intră aici. Happy […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *