Ce mi-am mai cumpărat de la SH-uri

Ştiu că tot aşteptaţi articolul ăsta de ceva vreme, dar chiar am aşteptat să strâng suficiente haine încât să vi le arăt aici. Toate hainele din postare sunt cumpărate în decursul a două săptămâni şi suma totală nu depăşeşte 1 milion jumate. Nu sunt bună la matematică, o să vă arât produsele, vă spun cât au costat şi de unde le-am luat.

 

1. Eşarfă pin-up şi fular grunge

Nu ştiu dacă aţi observat, dar la mine-n garderobă predomină stilul grunge. Poate pentru că refuz să cred c-a murit odată cu Kurt Cobain, dar eu tot copilul anilor ’90 sunt. Aşa, am luat aceste două produse de la SH-ul Monda, de pe Mihai Bravu şi am dat pe amândouă 4 lei.

she1.esarfa si fular

2. Cămăşi plaid de toate mărimile

Majoritatea sunt luate din SH-ul de pe strada Chiristigiilor, Mania, şi sunt de la mărimile XXL la S. Da, îmi plac foarte mult cămăşile mari, mai ales dacă-s niţel mai groase. Fiecare a costat 5 lei. O să vă vând un pont. La Mania sunt tot felul de oferte.  Atunci când am fost eu, dacă cumpărai ceva de jos (da, are două etaje), aveai reducere de 25 % la produsele de sus, din partea stângă. Pe lângă asta, partea dreaptă a etajului doi avea toate produsele la jumătate de preţ.

she2.camasi plaidSă vi le arăt pe fiecare în parte.

she3.plaid rosu

Pe asta o port peste toate hainele, ca un fel de geacă. O să arate fix tumblr.

^Cam aşa , dar cu mai multe straturi.

she4.plaid negru cu alb

she5.plaid maro

she6.plaid albastru

3. Hanorac de caşmir foarte foarte foarte PUFOS!

Tot la Monda, de pe Mihai Bravu, am dat peste cel mai pufos hanorac! E caşmir 100% şi nu ştiu exact cât ar fi costat la un magazin normal, posibil mult. Aici a fost 15 lei.

she7.casmir

4. Sacou office şi scurtuţ alb

Ăsta-i luat de la Mania cu 8,2 lei.

she8. sacou alb

 

5. Pulovere de Sweater Weather

Pe ăsta l-am luat de la un SH de pe Şoseaua Colentina, îl găsiţi în articolul de aici, cu 19 lei.

she9.pulover mare crem

La Mania sunt sute de haine pe alea două etaje, trebuie să cauţi atent şi dai peste tot felul de minunăţii. Cum e puloverul ăsta scurt cu motive “aztece” pe care-am dat 7 lei.

she10.pulover alb negru

Asta da găselniţă! Îmi pare rău că nu se văd bine detaliile, dar e un cardigan lung şi gros care are şi fular detaşabil. L-am luat de la SH-ul de pe Şoseaua Colentina şi a fost 19 lei. Ah, da. E de la Marks & Spencer.

she11.pulover bleumarin

Şi pufozitatea asta a fost la fundul unui sac, tot de la SH-ul de dinainte, cu doar 11 lei.

she13.pulover alb pufos

6. Fake Nike dar destul de tari

La Monda, de obicei lunea, e marfă nouă, dar nu e foarte ieftină. Am fost acum 2 săptămâni şi am dat peste fake-urile astea de Nike high tops. Au fost 50 de lei.

she12.nike fake

7. DENIM! 

Geaca asta imensă am achiziţionat-o de la SH-ul meu preferat, e ultimul din articolul ăsta şi a fost doar 5 lei. Iubesc gecile mari!

she14.geaca denim mare

Pot fi purtate aşa:

tumblr_ndughnvz301rhhdg5o1_500

Cam atât! Aveţi întrebări? Le aştept în comentarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *