Cum să fii o fată de Gaia

Avertisment: Acest articol e un pamflet. Puteţi să mergeţi în ce cluburi vreţi şi să vă îmbrăcaţi cum vreţi. THIS IS JUST FOR FUN! 

M-am uitat deunăzi pe poze din Gaia şi m-am amuzat. Nu îmi place să merg în Gaia, dar am cunoscuţi care merg acolo din dracu’ ştie ce motiv. Să vă explic cum trebuie să fii o fată de Gaia.

1. Rupe-ţi toate hainele sau încearcă să le descoşi sau să le peticeşti. Per total, ieşi din casă arătând de parc-ai trecut printr-un blender. SO GAIA!

2. Neapărat să arăţi ca şi cum eşti scoasă din Sex Shop, Cenuşăreaso!

3. Dacă îţi acoperi ţâţarniţa sau fundul cu haine, nu faci lucrurile cum trebuie. Lasă-le la vedere, fato! Trăieşte şi tu un pic. Nu fi călugăriţă şi dacă eşti, fii una porno!

4. Vino la club în lenjerie intimă. O să te potriveşti la fix.

5. Nu te duce în Gaia cu gândul că o să te cuplezi. Tipii-s cuplaţi deja între ei.

6. Dacă te duci în Gaia nefardată cu toată trusa, mai bine nu te duci.

7. Dacă nu te duci cu o gaşcă de fete după tine, toate îmbrăcate la fel, nici n-are rost să te mai duci. Cum mai faci poze în cadă sau cu curul la cameră? Ai nevoie de-o prietenă care să te-apuce de ştii tu.

8. Machiază-te ca Iulia Albu. De fapt, cred că Iulia Albu face nopţile alea tematice de Gaia.

9. Bea de acasă, oricum băutura acolo e prea scumpă.

10. Adu-ţi propria botniţă de acasă. Cine ştie pe unde au umblat props-urile din Gaia.

Dacă aţi râs, daţi un share. Dacă v-aţi simţit, daţi un share. Dacă vă enervez, daţi un share. SO GAIA!

Comments

  1. […] am scris de Gaia, am zis să scriu şi de polul opus. Astăzi vorbim despre fata de Kulturhaus. Dar, faţă de fata […]

  2. […] piţipoancă. Chiar am crezut că rămânem la piţipoanca de Bamboo sau piţipoanca dubioasă de Gaia. M-am înşelat, […]

  3. […] să arăți ca și cum abia ai ieșit din sex shop. Aici e vorba de bun gust, că doar nu suntem Gaiaițe umblătoare, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *