Cine e blogger acreditat la Webstock şi concurent?

Da, exact aşa. Blogul “Modă, pe bune?” participă la Webstock şi sub formă de concurent, şi sub formă de blogger acreditat. Destul de tare, aşa-i? Aşa-i.

Să vă explic care-i treaba cu Webstock şi ce face “Modă, pe bune?” acolo.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din ţară, o să aibă loc pe 26 septembrie, în Bucale, la JW Marriott Grand Hotel.  Eu m-am înscris cu fandoselile mele la conferinţă, de unde o să scriu LIVE. Da, fraţilor. Tanti de la Modă, pe bune în transmisiune directă. Şi mi-am înscris blogul la competiţie, în categoria Blogger’s Projects. Pe lângă asta mai erau Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Application, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

O să aflu între 9 şi 19 septembrie dacă câştig ceva sau mă duc acolo gură-cască ca românul ce sunt. Nu, nu o să merg acolo să sparg seminţe. Bloggerii acreditaţi nu sparg seminţe, ei scriu despre ăia care sparg seminţe lângă ei.  Deci, pe lângă faptul că sunt acreditată şi, cel mai probabil, o să câştig ceva, Webstock mă reuneşte şi cu alţi neni şi tanti din social media. O să ne networkuim, poate o să facem schimb de cărţi de vizită (apropo, n-am cărţi de vizită fandosite şi pe bune) şi o să ascultăm Răsăriţii mai Mari ai Industriei discutând diverse.

Dacă aveţi un proiect sau vreţi să vă înscrieţi şi voi blogul, intraţi pe http://2014.webstock.ro/.

Destul despre Webstock. Ce face Modă, pe bune la eveniment?

Articole cârcotașe cu tentă serioase despre trendurile din Social Media, cum se îmbracă oamenii la Webstock și, pe lângă asta, o să gifuiesc tot, cu livetext profi cu tot.  

În afară de asta,

v-am spus că sunt blogger acreditat?

Sursă foto: www.compasstimes.com

Comments

  1. […] Modă, pe bune? merge vineri la  Webstock. Dacă vreţi să aflaţi ce e Webstock, am scris aici un articol cu mai multe informaţii. Trebuie să mă hotărăsc la o ţinută, dar chiar nu […]

  2. […] anul trecut am fost la Webstock și am 2 articole șmechere drept dovadă. Ăsta și […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *